Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice - Moravské Budějovice

Pracovní pozice UČITEL/KA ODBORNÝCH PŘEDMĚTŮ

Místo výkonu práce Tovačovského sady 79
67602 Moravské Budějovice
Okres: Třebíč
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 32 820 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023 do 02. 01. 2024
Co říká Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice o pozici Předpoklady a požadavky: o VŠ fakulta stavební (obor pozemní stavby, TZB apod.), nebo SŠ stavebního zaměření a doplněné vysokoškolským vzděláním v jiném zaměření, o studium pedagogických věd - DPS (lze po nástupu), o řidičský průkaz skupiny B, o vhodné i pro absolventy, o občanská a morální bezúhonnost a zdravotní způsobilost, o ochota se vzdělávat a dále předávat zkušenosti, o schopnost týmové práce. Vyučované předměty: o technická dokumentace, technické kreslení, instalace vody a kanalizace, vytápění a vzduchotechnika, základy stavitelstv Pracovní poměr je na zkrácený pracovní úvazek 0,78 (v lichém týdnu ÚT-PÁ a v sudém týdnu PO, ÚT, ČT a PÁ) s nástupem od 1. února 2023 (případně už od 2. ledna 2023) na dobu určitou, s předpokladem dalšího prodloužení na celý pracovní úvazek od šk. roku 2023/2024. Strukturovaný životopis a motivační dopis lze zaslat do uzávěrky 1. kola, do 20. prosince 2022 na adresu: dolejsky@ssrs.c NABÍZÍME: 40 dní dovolené a 12 dní samostudia, o základní plat je 32.820,- až 44.780,- Kč (při úvazku 1,0), o motivující nadtarifní složky platu, o příplatky, mimořádné a cílové odměny během roku, o možnost dalšího přivýdělku formou DPP, DPČ, o možnost zvýhodněného stravování, o příspěvek na penzijní připojištění a příspěvek na dopravu, o příspěvek na kulturní a společenské akce, o možnost školení a dalšího vzdělávání, o zvýhodněné volání nebo služební telefon, o služební notebook.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Střední škola řemesel a služeb Moravské Budějovice
Tovačovského sady 79
67602 Moravské Budějovice
Kontaktní osoba Hana Jakubcová

Místo výkonu práce na mapě

Tovačovského sady 79, 67602 Moravské Budějovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1185 uživatelů