Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

GEMAX s.r.o. - Hodonín

Pracovní pozice nákupčí - zásobovač/ka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (3 dny + 3 dny sick days)
Zvláštní prémie (roční odměny (dle hosp. výsledku))
Jiné výhody (příspěvky na stravování-stravenkový paušál, příspěvky na penzijní připojištění)
Místo výkonu práce Lipová alej 752
69501 Hodonín
Okres: Hodonín
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní
Němčina - Aktivní
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022 do 30. 11. 2023
Co říká GEMAX s.r.o. o pozici Hledáme kvalifikovaného pracovníka do strojírenské výroby speciálních strojů a zařízení. Jedná se o pozici nákupčího na oddělení zásobování, jehož hlavní náplní práce bude zadávání poptávek po materiálu či službách a hledání nejlepších cen, telefonní, osobní a písemný kontakt s dodavateli, spolupráce s projektovými manažery a v neposlední řadě práce s ERP systémem. Potřebujeme samostatného, flexibilního a komunikativního člověka, který se nebojí mluvit a má obchodního ducha. Znalost anglického jazyka je podmínkou! Za zkušenosti s obdobnou pozicí či znalostí v oblasti strojírenství budeme rádi, ale není to nutností. Náplň práce-požadavky: - nákup materiálu na základě výrobních požadavků - komunikace s dodavateli - ceny, dodací termíny, technické problémy, reklamace, nové díly - zadávání poptávek - hledání nových dodavatelů - hledání nejlepších cen - spolupráce s projektovými manažery - administrativní práce s tím spojená - práce v ERP systému - znalost angličtiny slovem i písmem Životopisy zasílat na adresu: hana.ringerova@gemax.cz. Řidičský průkaz skupiny B výhodou. Životopisy zasílejte na uvedenou emailovou adresu, vybraní uchazeči budou pozváni k ústnímu pohovoru. Nabízíme: - prodloužení pracovní smlouvy na dobu neručitou - roční odměny (na základě provozního hospodářského výsledku) - 3 dny ŘD navíc nad rámec zákoníku práce - 3 dny sick days - příspěvky na stravování-stravenkový paušál, závodní jídelna v areálu firmy - příspěvky na penzijní připojištění se státním příspěvkem nebo Doplňkové penzijní spoření ve výši 2 300,- Kč měsíčně - zvýhodněné služby Vodafone pro zaměstnance a zvýhodněné ceny na tankování u firmy Schell - nástup možný po domluvě - možnost dalšího profesního i osobního růstu s rozvojem společnosti - nové moderní pracovní prostředí v příjemném kolektivu. Kontakt na tel. 517071183 po - pá 7:00 - 15:00 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt GEMAX s.r.o.
Lipová alej 752
69501 Hodonín
Kontaktní osoba Hana Ringerová

Místo výkonu práce na mapě

Lipová alej 752, 69501 Hodonín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 676 uživatelů