Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

HOREKA LIPNO s.r.o. - Lipno nad Vltavou

Pracovní pozice Účtující číšník/servírka pro restauraci Stodola, možnost ubytování

Místo výkonu práce 307
38278 Lipno nad Vltavou
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 32 000 do 33 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká HOREKA LIPNO s.r.o. o pozici Unikátní koncept STODOLA přímo v centru Lipna nad Vltavou hledá Vrchního/Účtujícího číšníka Restaurace STODOLA je součástí nově vzniklého hotelového projektu ELEMENT se 100 pokoji a velkým kongresovým centrem pro 500 osob. Hledáme skutečnou a zodpovědnou osobnost, pro kterou řemeslo v pohostinství pořád něco znamená. Restaurace Stodola funguje na moderním zařízení ORDERMAN, které zefektivňuje a ulehčuje práci vrchním číšníkům. Náplň práce: o Obsluha hostů v nové poctivé jihočeské restauraci s moderními kulisami o Spolupráce s vedoucím restaurace Požadujeme: o zkušenost z restaurace nebo hotelu o Schopnost zvládnout velký gastronomický provoz s 450 místy k sezení o Chuť být stále v provozu, inovovat a předávat zkušenosti Nabízíme: o Finanční ohodnocení až 33 tis. Kč měsíčně + spropitné z hotovosti a kreditních karet o Příspěvek na stravování o Možnost ubytování o Slevy na nákup v prodejně INTERSPORT Lipno o Možnost využití sportovního vybavení jednotlivých půjčoven o Volný vstup do Aquaworld Lipno o Skipas pro vlastní použití zdarma o Práci na hlavní pracovní poměr o Ubytování v novém bytě v lokalitě. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Kontaktní osoba paní Tereza Perníková, tel. 721 713 685,- e-mail: prace@lipnoservis.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt HOREKA LIPNO s.r.o.
307
38278 Lipno nad Vltavou
Kontaktní osoba Tereza Perníková

Místo výkonu práce na mapě

Lipno nad Vltavou 307, 38278 Lipno nad Vltavou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1227 uživatelů