Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Léčebné lázně Lázně Kynžvart - Lázně Kynžvart

Pracovní pozice Vedoucí lékaři

Jaké výhody nabízíme: Jízdní výhody (možnost využívání služebního automobilu i k soukromým účelům)
Dovolená navíc (5 týdnů dovolené)
Místo výkonu práce Lázeňská 295
35491 Lázně Kynžvart
Okres: Cheb
Co od Vás Léčebné lázně Lázně Kynžvart požaduje Dovednosti: Práce s PC (znalost práce na PC na uživatelské úrovni)
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 65 300 do 75 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Léčebné lázně Lázně Kynžvart o pozici Místo výkonu práce: Lázeňská 295, 354 91 Lázně Kynžvart. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Náplň práce: řízení týmu lékařů, kontrola a hodnocení pracovních výkonů podřízených, odpovědnost za kvalitu poskytované péče, účast při výběru a příjímání zdravotnického personálu. Požadujeme: specializovaná způsobilost lékařského směru - obor pediatrie (dětské lékařství) nebo vnitřní lékařství (interní lékařství) dle zákona č. 95/2004 Sb. a vyhlášky č. 185/2009 Sb., ve znění pozdějších předpisů; specializovaná způsobilost v oboru RFM (rehabilitační a fyzikální medicína s interním, chirurgickým nebo pediatrickým kmenem výhodou, dle zákona č. 95/2004 Sb. a vyhlášky č. 185/2009 Sb., resp. vyhlášky č. 8/2014, ve znění pozdějších předpisů); specializovaná způsobilost v oboru neurologie, dermatovenerologie, nefrologie výhodou, primářská licence nebo prokázání předpokladů pro její získání dle pravidel ČLK, zdravotní způsobilost a bezúhonnost dle zákona č. 95/2004 Sb., dobré komunikační a organizační schopnosti, znalost práce na PC na uživatelské úrovni, praxe na vedoucí pozici min. 5 let. Nabízíme: práce na akreditovaném pracovišti, uvedenému druhu práce odpovídá plat podle nařízení vlády ČR č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, podpora odborného a osobního rozvoje, zaměstnanecké benefity (5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, rekreaci, dětské tábory, možnost příspěvku na penzijní a životní pojištění, mobilní telefon, notebook, 3 sick days, možnost využívání služebního automobilu i k soukromým účelům atd.). Kontakt pro zájemce: telefonicky (volat Po-Pá 9:00-15:00 h) anebo poštou (zaslání všech náležitostí) paní Špačkové na adresu pracoviště; náležitosti přihlášky (přihláška do výběrového řízení, strukturovaný profesní životopis, úředně ověřené doklady o dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů ne starší 3 měsíců, souhlas s využitím poskytnutých osobních údajů pro účely výběrového řízení).
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Léčebné lázně Lázně Kynžvart
Lázeňská 295
35491 Lázně Kynžvart
Kontaktní osoba Gabriela Špačková

Místo výkonu práce na mapě

Lázeňská 295, 35491 Lázně Kynžvart

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1872 uživatelů