Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

B.E.Z.va Nejdek o.p.s. - Nejdek

Pracovní pozice Sociální pracovník

Místo výkonu práce U Jeslí 565
36221 Nejdek
Okres: Karlovy Vary
Co od Vás B.E.Z.va Nejdek o.p.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 24 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká B.E.Z.va Nejdek o.p.s. o pozici Kontakt: Jirušová Renata, tel.: 605 479 062, e-mail: renata.jirusova@bezvanejdek.cz Zájemce žádáme o zaslání motivačního dopisu a strukturovaného životopisu e-mailem na adresu: renata.jirusova@bezvanejdek.cz Jsme malá společnost, která se dlouhodobě věnuje volnočasovým aktivitám pro děti a mládež a také sociálním službám. Pro poskytování sociálně aktivizačních služeb pro rodiny s dětmi hledáme nového spolupracovníka se srdcem na správném místě. Náplň práce: " přímá práce v ohrožených rodinách s dětmi " pomoc s řešením nepříznivé sociální situace, podpora rodičů v oblasti výchovy a péče o děti, hospodaření, vedení domácnosti " jednání na úřadech, doprovázení klientů " spolupráce s dalšími organizacemi a institucemi (OSPOD, škola, lékař) " cestování v lokalitě - řidičský průkaz vítán " spolupráce na rozvoji služby " administrativní činnost Očekáváme: " odbornou způsobilost pro výkon povolání sociálního pracovníka dle zákona č. 108/2006 Sb. " znalost práce na PC (obzvláště Word, Excel, Internet) " schopnost koordinovat různé požadavky, stanovovat priority a řídit čas " schopnost samostatně řešit úkoly a dotahovat je do konce " spolehlivost, odpovědnost, pečlivost, " dobré komunikační schopnosti " empatii " kreativitu Nabízíme: " zajímavou a zodpovědnou práci " možnost odborného rozvoje a vzdělávání " samostatnou a tvořivou práci v malém týmu " flexibilní pracovní úvazek Případné dotazy lze konzultovat na telefonickém čísle: 605 479 062.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt B.E.Z.va Nejdek o.p.s.
U Jeslí 565
36221 Nejdek
Kontaktní osoba Renata Jirušová

Místo výkonu práce na mapě

U Jeslí 565, 36221 Nejdek

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1074 uživatelů