Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Autoskla BENONE s. r. o. - Velké Meziříčí

Pracovní pozice *Administrativní pracovník/ce

Místo výkonu práce Františkov 220
59401 Velké Meziříčí
Okres: Žďár nad Sázavou
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Autoskla BENONE s. r. o. o pozici Hledáme nového kolegu/novou kolegyni do hlavní kanceláře na pozici Administrativní pracovník s pracovní náplní spojenou nejen s prací v účetním programu Pohoda, ale i s administrativou při zpracování zakázek a řešení personální agendy. Hledáme člověka svědomitého a loajálního s akcentem na spravedlivý přístup ke všem zaměstnancům i úkolům. Zároveň hledáme člověka důrazného a zároveň klidného. Zkušenosti s účetním programem Pohoda jsou podmínkou - znalost doplňkových programů Tax nebo Pamica je vítanou výhodou. Hlavními úkoly v nově nabízené pracovní pozici budou: - práce s účetním programem POHODA - příprava podkladů pro zaměstnance, plánování směn, kontrola evidence docházky - komunikace s externím daňovým poradcem - zpracování zakázek společnosti Autoskla BENONE s.r.o., komunikace s partnery a s pojišťovnami Do nově vytvořené pracovní pozice Vás rádi zaškolíme a vysvětlíme všechny detaily. Nabízíme práci v mladém kolektivu v dynamicky rostoucí společnosti, která svou obchodní aktivitou působí po celé České republice a vlastní provozovny provozuje od Jihlavy až po Ostravu. Nabízíme spravedlivé finanční ohodnocení, pevnou pracovní dobu od pondělí do pátku a spoustu zaměstnaneckých bonusů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Autoskla BENONE s. r. o.
Františkov 220
59401 Velké Meziříčí
Kontaktní osoba Lucie Huková

Místo výkonu práce na mapě

Františkov 220, 59401 Velké Meziříčí

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2038 uživatelů