Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

AL INVEST Břidličná, a.s. - Břidličná

Pracovní pozice Hutník neželezných kovů - tavič

Místo výkonu práce Bruntálská 167
79351 Břidličná
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 155 do 160 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká AL INVEST Břidličná, a.s. o pozici místo výkonu práce : Břidličná, Bruntálská 167 Požadováno vyučení (i mimo obor) nebo zaučení, praxe v obsluze strojního zařízení vítána, nepřetržitý provoz, riziko hluku, vítáno oprávnění k obsluze jeřábů a motorových vozíků. Mzda 155,- až 160,- Kč/hod včetně bonusů a příplatků z NP Benefity: " 25 dní řádné dovolené (za odpracovaný kalendářní rok) " Příspěvek na penzijní připojištění " Příspěvek na dojíždění do zaměstnání " Odměna za přítomnost na pracovišti (1.000,- Kč/měsíc) " Příspěvek na stravování (zvýhodněné ceny obědů /vlastní závodní jídelna) " Nadstandardní příplatky za směnnost, za práci v noci a o víkendech " Stabilizační odměna za odpracovaná léta ve společnosti (pracovní jubileum) " Kulturní, společenské a sportovní akce pro zaměstnance " Odborné, rozvojové a jazykové vzdělávání " Permanentka - volné vstupy na bazén v Břidličné " Na vybraných pozicích poukaz na rekondiční týdenní pobyt (pro kolegy pracující u nás ve ztíženém pracovním prostředí) " Roční odměny (bonusy) v závislosti na hospodářském výsledku Kontakt: Bc. Michaela Pohanková, tel: 607 008 327 email: michaela.pohankova@alinvest.cz Osobní kontakt je možný každou středu v 10:00 na personální vrátnici, nebo dle individuální domluvy. A : 11.1.2023
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt AL INVEST Břidličná, a.s.
Bruntálská 167
79351 Břidličná
Kontaktní osoba Ing. Alena Poledníková

Místo výkonu práce na mapě

Bruntálská 167, 79351 Břidličná

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 402 uživatelů