Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. - Ostrava

Pracovní pozice Osobní asistent / asistentka - pracovník / pracovnice v sociálních službách

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (po prvním roce)
Zvláštní prémie
Jiné výhody (stravenky po zkušební době, aj.)
Místo výkonu práce Ostrava
Okres: Ostrava-město
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 26 000 do 33 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. o pozici 1. kontakt e-mailem: asistenceov@czp-msk.cz Pozice: terénní sociální práce - osobní asistent/-ka Předpokládaná hrubá mzda úvazek 1,0: 26 000 - 33 000 Kč dle dosažené praxe a prokázaných dovedností, dále možnost přiznání osobního příplatku Obor: sociální, zdravotní, nebo akreditovaný kurz MPSV Nástup: od prosince 2022, nebo dle dohody Požadavky: - odborná způsobilost dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (akreditovaný kurz MPSV - Osobní asistent nebo obdobný), - trestní bezúhonnost - vzdělání: základní, vyučen, středoškolské, nejlépe sociálního nebo zdravotního směru, - orientace v problematice osob se zdravotním postižením výhodou, předchozí praxe v oboru vítaná, - komunikační, flexibilita, samostatnost, spolehlivost, tolerance, - dobrý zdravotní stav, - výhodou řidičský průkaz sk. B Hlavní pracovní náplň: Pomoc osobám zdravotně postiženým a seniorům se zvládáním každodenních důležitých úkonů: - pomoc nebo podpora při přípravě i podávání stravy, - pomoc nebo podpora při oblékání a svlékání včetně, - pomoc nebo podpora při samostatném pohybu ve vnitřním i vnějším prostoru, - pomoc nebo podpora při přenosu na lůžko, na vozík, - pomoc nebo podpora při úkonech osobní hygieny, - pomoc nebo podpora s úklidem a údržbou domácnosti, nákupy, - doprovázení uživatele do školského zařízení, zaměstnání, k lékaři, - pomoc při vyřizování běžných záležitostí, - a další činnosti dle vyhlášky MPSV č. 505/2006 Sb., kterou se provádějí některá ustanovení zákona o sociálních službách. Nabízíme: - zaškolení, - možnost osobního růstu a rozvoje - zajímavou, zodpovědnou a smysluplnou práci, - získání odborné praxe, - pozice vhodná i pro matky s dětmi - možnost zkráceného úvazku - pracovní doba: Po - Pá, jeden víkend v měsíci Zaměstnanecké výhody: možnost přiznání osobního příplatku odměny zaměstnanecký telefonní tarif stravenky po zkušební době dovolená navíc (5dnů) po prvním roce Místo výkonu práce: Ostrava a okolí
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s.
Ostrava
Kontaktní osoba Ing. Michaela Kitová

Místo výkonu práce na mapě

Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 6672 uživatelů