Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Dopravní společnost Ústeckého kraje, příspěvková organizace - Ústí nad Labem

Pracovní pozice IT specialista správce serverů projektant ICT

Místo výkonu práce Revoluční 3088 / 26
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Okres: Ústí nad Labem
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 40 000 do 55 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Dopravní společnost Ústeckého kraje, příspěvková organizace o pozici Místo výkonu práce: Ústí nad Labem (a střediska Ústí, Děčín, Varnsdorf, Litoměřice, Louny, Bílina) Datum nástupu: ihned Náplň práce: . tvorba koncepce a zadání databázových systémů, propojování jednotlivých databázových systémů . definice potřeb, posuzování, vyhodnocování a výběr projektu změn provozu a údržby informačních a komunikačních systému, programového vybavení nebo informačních služeb . definování modelů a výstupů, analýza systémových požadavků . nastavení technických a organizačních opatření a vyhodnocování rizik v oblasti bezpečnostní politiky a kybernetické bezpečnosti . příprava a zpracování podkladů pro výběrová řízení v oblasti IT technologií (výpočetní techniky, IT sítí, datových sítí apod.) . zajištění konektivity mezi středisky a útvary organizace . zajištění činností spojených s odbavovacím a informačním systémem (např. evidence, servis, clearing) Požadujeme: . VŠ magisterský stupeň, možnost nižšího vzdělání VŠ Bc. / SŠ s maturitou . 2 roky praxe v oblasti datových sítí, výpočetních center, správy serverů (výhodou) . znalost topologií datových sítí . velmi dobrá znalost a schopnost pracovat se SW produkty Microsoft, především serverové operační systémy . znalost ostatních operačních systémů (výhodou) . organizační a komunikační schopnosti a týmová spolupráce . bezúhonnost, pečlivost, zodpovědnost Charakteristika a platové zařazení: . práci na HPP, fond pracovní doby 40 hodin/ týden . funkční období po dobu 1 roku, s možností prodloužení na dobu neurčitou . platové ohodnocení 40-55 tis. Kč/měs., dle platných tabulek (11. platová třída) a délky započitatelné praxe + osobní příplatek . služební automobil, NTB, telefon . pružná pracovní doba, 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní připojištění, fokus pass, zvýhodněné jízdné i pro rodinné příslušníky . možnost dalšího vzdělávání, rozšiřování kvalifikace Požadované dokumenty: . strukturovaný životopis s přehledem dosavadních zaměstnání a praxe . doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání a kopie odborných osvědčení, získaných certifikátů . motivační dopis Požadované zasílejte na e-mail: personalni@ds-uk.cz, s předmětem označení „Výběrové řízení IT specialista – správce serverů, projektant ICT“. Budeme Vás kontaktovat, zúčastníte se pohovoru a dozvíte se veškeré podrobnosti Kontakt pro více informací: telefonicky i osobně Po - Pá od 8:00 - 16:00 hod.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Dopravní společnost Ústeckého kraje, příspěvková organizace
Revoluční 3088 / 26
Ústí nad Labem-centrum
40001 Ústí nad Labem
Kontaktní osoba Lena Dvořáková

Místo výkonu práce na mapě

Revoluční 3088/26, 40001 Ústí nad Labem - Ústí nad Labem-centrum

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1375 uživatelů