Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

S.O.S. akciová společnost, Olomouc - Olomouc

Pracovní pozice Člen zásahové skupiny

Místo výkonu práce Olomouc
Okres: Olomouc
Co od Vás S.O.S. akciová společnost, Olomouc požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 22 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká S.O.S. akciová společnost, Olomouc o pozici Pracoviště: Olomouc. Nástup možný ihned. Vhodné pro OZP. Nástup možný ihned Požadované vzdělání SŠ s maturitou HPP 37,5 hodin/týden - nepřetržitý provoz, 12ti hodinové směny Mzda: 22.000,- Kč Náplň práce: - Výjezdy na kontrolu střežených objektů - Kontrolní a patrolovací činnosti - Převozy cenných zásilek - Administrativní práce Požadavky: - Řidičský průkaz skupiny B - Zbrojní průkaz skupiny D - možnost dodělat během zkušební doby - Certifikát "STRÁŽNÝ (68-008-E)" - možnost dodělat během zkušební doby - Dobré komunikační schopnosti - Odolnost proti stresu - Znalost místopisu Olomouce a okolí výhodou - Samostatnost, pečlivost, spolehlivost - Trestní bezúhonnost - Časová flexibilita (směnný provoz) - Praxe v oboru výhodou Životopisy posílejte POUZE na: sos@soska.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt S.O.S. akciová společnost, Olomouc
Olomouc
Kontaktní osoba Jaroslava Krouželková

Místo výkonu práce na mapě

Olomouc

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1684 uživatelů