Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Stavební bytové družstvo Pozemní stavby Liberec - Liberec

Pracovní pozice ENERGETIK DRUŽSTVA

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Mlýnská 611 / 35
Liberec IV-Perštýn
46001 Liberec
Okres: Liberec
Co od Vás Stavební bytové družstvo Pozemní stavby Liberec požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 40 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022 do 30. 11. 2023
Co říká Stavební bytové družstvo Pozemní stavby Liberec o pozici Pracovní náplň energetika družstva – stručný popis. Energetická správa: elektřina, zemní plyn, teplo, studená voda, teplá voda, obnovitelné zdroje. Evidenční činnost: trvalá aktualizace databáze měřících míst energií a médií (zvlášť fakturační a zvlášť podružné měření). Statistické a predikční činnost: statistika, odběrové diagramy, rozpočty. Věcná kontrola daňových dokladů: trvalé srovnávání s historií a skutečným provozem, věcná a fyzická kontrola faktur za energie a vodu. Styk s dodavateli energií a médií: zejména technické podmínky smluv: odběrové diagramy, odběrová maxima, zřizování/rušení odběrných míst, technické problémy odběrných míst, optimalizace smluvních podmínek, ostatní změny. Rozúčtování: rozúčtování náklady na energie a média na jednotlivá hospodářská střediska a subjekty v nájmu/ve správě. Ostatní činnosti: ostatní drobné činnosti s výkonem funkce, např. konzultační činnost při přípravě investic. Příprava VŘ týkající se energetiky a teplárenství, dozor staveb od zajištění PD po stav. povolení, řešení závad, havárií, zajištění oprav z revizí, komunikace s dodavateli energií, kontrola faktur, vyřizování žádostí Požadavky: potřebná kvalifikace, praxe v oboru 3 roky, řidič. průkaz sk. B, znalost práce s PC, MS Office, SSB 2000 výhodou, časová flexibilita, zodpovědnost, příjemné vystupování. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, životní a důchodové pojištění, stravenkový paušál, po zapracování pracovní poměr na dobu neurčitou. Hlásit se e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Stavební bytové družstvo Pozemní stavby Liberec
Mlýnská 611 / 35
Liberec IV-Perštýn
46001 Liberec
Kontaktní osoba Vladimíra Košková

Místo výkonu práce na mapě

Mlýnská 611/35, 46001 Liberec - Liberec IV-Perštýn

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7653 uživatelů