Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Rejstřík trestů - Praha

Pracovní pozice Vedoucí odboru informatiky

Místo výkonu práce Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 33 620 do 49 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 12. 2022
Co říká Rejstřík trestů o pozici Kontakt: rejstrik@rejtr.justice.cz, tel.: 244 006 212, 244 006 220 kdy: denně 9-11:00hod. a 13:00-14:30 hodin Upřesňující informace : Požadované vzdělání: - minimálně první stupeň vysokoškolského vzdělání technického zaměření a alespoň 3 roky praxe v IT Požadované znalosti: - základní znalost informačních systémů veřejné správy (např. systém základních registrů, registr práv a povinností, centrální místo služeb apod.) - zkušenost s vedením menšího týmu lidí - zkušenost s reprezentováním záměrů a cílů na jednáních a schopnost umět se včas rozhodovat (vhodná certifikace Prince2) - znalost anglického jazyka na úrovni porozumění technické dokumentace - základní znalost správy Windows Server 2008R+ (AD, WSUS, GPO apod.) - výhodou (příp. interně naučíme) - základní znalost zákona č. 412/2005 Sb., o ochraně utajovaných informací a o bezpečnostní způsobilosti - výhodou Náplň práce: - zajištění chodu IT odboru - od plánování činností, po zajištění chodu infrastruktury a IS - řízení malého týmu lidí - základní finanční správa IT nákladů - řešení provozních problémů - spolupráce s kolegy napříč celou organizací (cca 30 zaměstnanců) - schopnost realizovat IT projekty - účast na jednáních a řízení vztahu s dodavateli IT - částečná zastupitelnost kolegy při zabezpečení provozu menší počítačové sítě a funkčnost IS - základní dohled nad dodržováním interních bezpečnostních politik Další dovednosti, schopnosti, požadavky: - spolehlivost, samostatnost, organizační schopnosti, analytické myšlení - výborné komunikační a organizační schopnosti, umět delegovat práci - proaktivní přístup k práci a schopnost rozvíjet své znalosti, dovednosti - čistý trestní rejstřík Odměňování: - podle § 136 odst. 1, 2 zákona č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, a dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění nařízení vlády č. 264/2022 Sb., - pracovní místo je zařazeno do platové třídy 12. Nabízíme: - stravenky v hodnotě 100 Kč/den - 5 dní indispozičního volna - 25 dní dovolené - možnost sebevzdělávání (školení) - v případě dobré spolupráce možnost částečného výkonu práce z jiného místa (homeoffice) - služební telefon a notebook - příjemné pracovní prostředí, malý kolektiv - samostatnou kancelář Přihlášku do výběrového řízení s motivačním dopisem a strukturovaným životopisem zasílejte na e-mail: rejstrik@rejtr.justice.cz nebo na adresu organizace: Rejstřík trestů, k rukám personalistky, Soudní 988/1, 140 66 Praha 4. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo zrušit toto výběrové řízení kdykoliv v jeho průběhu. Poskytnutím svých osobních údajů zahrnutých do strukturovaného životopisu dáváte v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění, Rejstříku trestů souhlas k jejich zpracování pro účely v rozsahu potřebném pro uskutečnění výběrového řízení na pracovní pozici "vedoucí odboru IT".
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Rejstřík trestů
Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Kontaktní osoba Jitka Povolná

Místo výkonu práce na mapě

Soudní 988/1, 14000 Praha - Nusle

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 524 uživatelů