Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

FOL-Obal, společnost s ručením omezeným (zkráceně FOL-Obal, s r.o.) - Doksy

Pracovní pozice Dělník - seřizovač konfekčních strojů

Místo výkonu práce Pražská 548
47201 Doksy
Okres: Česká Lípa
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 111 Kč/hod.

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 02. 01. 2023
Co říká FOL-Obal, společnost s ručením omezeným (zkráceně FOL-Obal, s r.o.) o pozici nástupní mzda - zájemci bez praxe na stejné nebo podobné pozici- nástupní mzda 110,72Kč / hod. vč. prémií s možností navýšení dle úrovně zaškolení a výkonů - zájemci s praxí - nástupní mzda vč. prémií 120,00 Kč / hod. - 132,00 Kč / hod. dle délky praxe na stejné nebo podobné pozici příplatky 10% - noční směny 10% - víkendové směny 25% - přesčasy stravenky hodnota 70,- Kč, 1 stravenka / směny (zaměstnanci hradí 45%) navýšení prémií a pololetní odměny v závislosti na splnění stanovených ukazatelů možnost ubytování počet obsluhovaných strojů 8 (ve 2 seřizovačích) zařazení prací do kategorií hluk - II., fyzická zátěž - II, pracovní polohy - II., psychická zátěž - II. pracovní poměr: doba neurčitá, zkušební doba 3 měsíce pracovní režim: 3- směnný provoz ranní směna 06.00 - 14.00 hodin odpolední směna 14.00 - 22.00 hodin noční směna 22.00 - 06.00 hodin pravidelné přesčasové noční směny každý pátek 22.00 - sobota 06.00 hodin Tato pozice je náročná na zaškolení obsluhy - požadujeme pouze zájemce o dlouhodobou spolupráci - v příbuzném oboru výhodou (mechanik, seřizovač, údržbář, nástrojář apod.), znalost českého jazyka (všechny výrobní instrukce jsou v českém jazyce), dobrý zdravotní stav (vzhledem k fyzické zátěži je tato pozice vhodnější pro muže)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt FOL-Obal, společnost s ručením omezeným (zkráceně FOL-Obal, s r.o.)
Pražská 548
47201 Doksy
Kontaktní osoba Dagmar Šťásková

Místo výkonu práce na mapě

Pražská 548, 47201 Doksy

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1671 uživatelů