Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MONETA Money Bank, a.s. - Pelhřimov

Pracovní pozice Osobní bankéř/ ka - Pelhřimov

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (benefitní balíček v hodnotě 27-30 tisíc Kč/ rok, zaškolenía certifikace zdarma)
Místo výkonu práce Radětínská 1970
39301 Pelhřimov
Okres: Pelhřimov
Co od Vás MONETA Money Bank, a.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká MONETA Money Bank, a.s. o pozici Na co se u nás můžete těšit? Adaptační bonus pro nováčky po dobu prvních 6 měsíců 25 dní dovolené, 5 dní doma na přípravu certifikace, 2 volné dny na dobrovolnické aktivity, 4 dny Free day na cokoli se hodí a další 4 dny tzv. Time off pro případ, že budete během dne potřebovat odběhnout z práce. Celkem tedy 40 dnů volna! Benefitní balíček, který si sami poskládáte tak, jak to vyhovuje právě vám - na výběr máte z příspěvku na stravenky, Multisportku, penzijní či exkluzivní životní pojištění či volnočasové aktivity v rámci Cafeterie. Nabízíme: po nástupu se vám bude věnovat náš tréninkový tým, který vás provede aplikacemi a bankovními systémy, které budete používat. Představíme vám naše produkty a naučíme vás, jak komunikovat a tvořit dlouhodobé obchodní vztahy s klienty. Na pobočce v tom nebudete sami. Každý nováček v Monetě má svého buddyho, který pomůže v prvních měsících se vším, s čím si třeba nebudete jistí. Až budete mít vše v malíku, dostanete na starost své klienty, kterým poradíte se vším, co v jejich životní situaci potřebují. U svých klientů budete aktivně vyhledávat obchodní možnosti, jak vhodně nastavit portfolio produktů a služeb. Požadujeme: jsme tu pro klienty, a proto nám nesmí chybět chuť pomáhat, vymýšlet vhodná řešení a být zkrátka po ruce se vším, co v oblasti financí potřebují. SŠ vzdělání s maturitou a znalost práce na počítači je něco, přes co nejede vlak. Bez zákonem daných certifikací - pokud jste v bankovnictví nováčkem, nevadí. Na všechny zkoušky vás po nástupu zaškolíme a navíc vám každý rok poskytneme 5 dní volna na přípravu nebo následné vzdělávání Čím nám uděláte radost? Pokud už jste dříve působili v bankovnictví, obchodu nebo zákaznických službách, Vlastníte odbornou certifikaci ČNB První kontakt na výše uvedenou e-mail adresu! Odkaz na pozici: https://moneta.jobs.cz/detail-pozice?r=detail&id=1602894110&rps=233
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt MONETA Money Bank, a.s.
Radětínská 1970
39301 Pelhřimov
Kontaktní osoba Juraj Tužinský

Místo výkonu práce na mapě

Radětínská 1970, 39301 Pelhřimov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1617 uživatelů