Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Chrastava - Chrastava

Pracovní pozice TAJEMNÍK MĚSTSKÉHO ÚŘADU CHRASTAVA

Místo výkonu práce náměstí 1. máje 1
46331 Chrastava
Okres: Liberec
Co od Vás Město Chrastava požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 27 700 do 40 120 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2023
Co říká Město Chrastava o pozici Místo výkonu práce: Město Chrastava - Městský úřad Chrastava Platové zařazení: 12. platová třída (odměňování podle zák. č. 262/2006 Sb. a nařízení vlády č. 314/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, v platném znění) Pracovní poměr: na dobu neurčitou Předpokládaný termín nástupu: dle dohody Charakteristika vykonávané činnosti: - dle ustanovení § 110 odst. 2, 4 a 5 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení) Zákonné předpoklady: - předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka podle ustanovení § 4 zákona - předpoklady pro jmenování vedoucím úřadu podle ustanovení § 5 zákona Další požadavky: - vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu - organizační, řídící a komunikační schopnosti - znalost práce s výpočetní technikou (minimálně Office, Windows, Excel) Uchazeči předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: - přesné označení výběrového řízení - jméno, příjmení a titul uchazeče - datum a místo narození uchazeče - místo trvalého pobytu uchazeče - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, jde-li o cizího státního občana - datum a podpis uchazeče Výčet dokladů, které zájemce připojí k přihlášce: - životopis, ve kterém jsou uvedeny údaje o dosavadních zaměstnáních a odborných znalostech a dovednostech týkajících se správních činností - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (originál případně ověřená kopie) - ověřená kopie dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - doklady prokazující splnění předpokladů pro jmenování vedoucím úřadu stanoveným v § 5 zákona - osvědčení vydané Ministersterstvem vnitra ČR podle § 4 odst. 1 zákona č. 451/1991 Sb., - čestné prohlášení uchazeče podle § 4 odst. 3 zákona č. 451/1991 Sb. - čestné prohlášení uchazeče, že má nejméně tříletou praxi dle § 7 odst. 2 zákona, a to v průběhu bezprostředně předcházejících 8 letech Lhůta, způsob a místo doručení: Přihlášku s přílohami doručte do 31. března 2023 osobně na podatelnu Městského úřadu Chrastava, nám. 1. máje 1, nebo poštou (rozhoduje podací razítko pošty nebo podatelny úřadu) na adresu: Město Chrastava, nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava Uzavřenou obálku označte textem: Výběrové řízení - tajemník Případné informace podá: Ing. Miroslav Chvála - tajemník MěÚ 482 363 813, email: tajemnik@chrastava.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Chrastava
náměstí 1. máje 1
46331 Chrastava
Kontaktní osoba Pavlína Ulrichová

Místo výkonu práce na mapě

náměstí 1. máje 1, 46331 Chrastava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 731 uživatelů