Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Vinařice

Pracovní pozice Technický pracovník na oddělení logistiky

Místo výkonu práce 245
27307 Vinařice
Okres: Kladno
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 27 610 do 37 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Požadujeme: - střední vzdělání s maturitou stavebního zaměření, - praxe v oboru vítána, - organizační schopnosti (vedení, organizace a kontrola praccovní činnosti kolektivu vybraných pracovně zařazených vězněných osob), - spolehlivost, pečlivost v pracovním nasazení, - bezúhonnost, dobrý zdravotní stav. Pracovní doba: - 6.45 -15.15 hod, - pracoviště v dosahu MHD Kladno. Platové podmínky: - zařazení dle NV o platových poměrech zaměstnanců; platový stupeň dle dosažené praxe + zvláštní příplatek. Nabízíme: - stabilní zaměstnání, - 5 týdnů dovolené a 5 dnů dodatkové dovolené a 5 dnů Sick Day, - vlastní stravovací zařízení s příspěvkem na stravu (výběr ze 3 jídel), - finanční příspěvky na rekreaci, sport, kulturu, penzijní připojištění, - bezúročné půjčky. K ústnímu pohovoru budou vyzváni pouze vybraní uchazeči. U zaslaného životopisu je bezpodmínečně nutný souhlas se soustřeďováním osobních údajů pro potřeby přijímacího řízení dle zák. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů ve znění pozdějších předpisů. Bližší informace o průběhu přijímacího řízení podá pracovník personálního oddělení věznice telefonicky, případně osobně na adrese pracoviště.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
245
27307 Vinařice
Kontaktní osoba Petr Kašpar

Místo výkonu práce na mapě

Vinařice 245, 27307 Vinařice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2149 uživatelů