Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. - Ostrava

Pracovní pozice Vedoucí detašovaného pracoviště Ostrava (vedoucí zařízení sociálních služeb)

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody (stravenky, zaměstnanecký telefonní tarif, aj.)
Místo výkonu práce Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. požaduje Dovednosti: Práce s PC (velmi dobrá znalost MS Office)
Práce s PC - textový editor (Word)
Práce s PC - tabulkový procesor (Excel)
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 40 000 do 47 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s. o pozici 1. kontakt e-mailem: czp.ustredi@czp-msk.cz Požadavky: - VOŠ nebo VŠ vzdělání ekonomického směru nebo obdobného zaměření. - Dobré znalosti pracovně právní problematiky (zákoník práce, předpisy BOZP, apod.) - Výhodou je orientace v legislativě týkající se osob se zdravotním postižením, v řešení jejich životních situacích. - Znalost základních kompenzačních pomůcek a manipulace s nimi. - Zkušenosti s vedením výhodu. - Zdravotní způsobilost a trestní bezúhonnost. - Velmi dobrá znalost práce na PC - MS Office (Word, Excel). - Psaní "všemi deseti" výhodou. Velmi dobrý písemný a slovní projev. - Řidičský průkaz sk. B výhodou. Osobnostní předpoklady: - Komunikační dovednosti, empatický přístup ke klientům s ohledem na jejich potřeby. - Velmi dobré organizační schopnosti. - Zájem o profesní a osobnostní rozvoj, zájem přinášet a aplikovat nové postupy v praxi. - Schopnost pracovat v týmu, vyhodnocovat a předávat důležité informace. Hlavní pracovní náplň: - Příprava a plánování služeb 25 zaměstnancům. - Příprava měsíčních rozpisů služeb osobních asistentek, tvorbu pracovních výkazů osobních asistentek, koordinace osobních asistentek. - Zajištění informovanost o službách. - Příprava, uzavírání a evidence smluv s uživateli služeb, - Výběr a zaškolování nových zaměstnanců. - Kontrola a dohled na poskytovaných sociálních služeb. - Jednání se zájemci o sociální službu. - Vedení příslušných dokumentů v souladu se standardy kvality sociálních služeb. - Zodpovědnost za výstupy a jejich evidenci u sociálních služeb odborné sociální poradenství, osobní asistence a sociálně aktivizační služby. Zaměstnanecké výhody: odměny, stravenky, zaměstnanecký telefonní tarif, dovolená navíc a další
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Pružná pracovní doba
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Centrum pro zdravotně postižené Moravskoslezského kraje o.p.s.
Ostrava
Kontaktní osoba Ing. Michaela Kitová

Místo výkonu práce na mapě

70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2012 uživatelů