Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje - Šumperk

Pracovní pozice Policista/policistka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Havlíčkova 2768 / 10
78701 Šumperk
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 34 400 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje o pozici Pokud máte maturitu z jakékoliv střední školy nebo z jakéhokoliv oboru středního odborného učiliště s maturitou, splňujete požadavky na vzdělání a vše potřebné pro výkon služby vás naučíme. Poskytneme vám jistoty, výhody a benefity podle zákona o služebním poměru. Jistota platu - výhoda státního zaměstnavatele, u kterého vám nehrozí, že byste nedostal plat v termínu nebo dokonce vůbec; Finanční jistota - plat v plné výši v době pracovní neschopnosti a v době ošetřování dítěte mladšího 10 let; Jistota růstu platu - pravidelné a automatické navyšování platu podle odsloužených let; Jistota místa - po 3 letech služební poměr na dobu neurčitou, možnost zůstat policistou až do věku 65 let; Finanční benefit po 6 měsících od nástupu - nezdaněný náborový příspěvek 75.000 Kč; Finanční benefit po ukončení služ. poměru - jednorázové odchodné už po 6 letech služby; Finanční jistota po ukončení služ. poměru - doživotní výsluha už po 15 letech služby; Výhody pro dostatečnou relaxaci a odpočinek - 6 týdnů dovolené ročně a fond pracovní doby pouze 37,5 hodiny týdně, po 15 letech služby dalších 14 dnů volna na sportovní aktivity nebo pobyt v lázních. Další benefity - finanční příspěvky na stravu, na životní nebo důchodové pojištění, na sport nebo rekreaci, mnoho slev na zboží a služby (web Benefity PČR). Široké možnosti kariérního růstu - po získání zkušeností na základním útvaru, možnost přejít například na službu kriminální policie a vyšetřování, na oddělení služební kynologie, stát se kriminalistickým technikem, operačním důstojníkem atd. atd. Jste občan ČR? Máte maturitu? Jste trestně bezúhonný? Pošlete nám životopis, budeme vás kontaktovat. Kontakt: telefonicky, e-mailem.
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Krajské ředitelství policie Olomouckého kraje
Havlíčkova 2768 / 10
78701 Šumperk
Kontaktní osoba Bc. Milan Stratil

Místo výkonu práce na mapě

Havlíčkova 2768/10, 78701 Šumperk

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 430 uživatelů