Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Počátky - Počátky

Pracovní pozice Vedoucí (statutární zástupce) příspěvkové organizace Městské muzeum Počátky

Místo výkonu práce Palackého nám. 1
39464 Počátky
Okres: Pelhřimov
Co od Vás Město Počátky požaduje Dovednosti: Práce s PC (pokročilá znalost MS Office (Word, Excel, Powerpoint), Corel, Outlook)
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B (výhodou)
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 24 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Město Počátky o pozici Náplň práce: manažerská funkce, komplexní řízení příspěvkové organizace, správa sbírkového fondu, organizace kulturních akcí a výchovných pořadů. Požadujeme: ukončené VŠ vzdělání v oboru historie, dějiny umění, muzeologie, etnografie či příbuzné obory. Znalost základních principů příspěvkové organizace, znalost právní problematiky v oblasti řízení a financování příspěvkové organizace. Znalost v oblasti muzejnictví a všeobecný kulturní přehled. Zkušenost s vedením kolektivu (2-3 roky), praxe ve vedoucích funkcích výhodou. Schopnost komunikace s odbornou veřejností, laickou veřejností i médii. Znalost cizího jazyka výhodou. Platové podmínky: řídí se nařízením vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě ve znění pozdějších předpisů, 10. - 11. platová třída, příplatek za vedení v organizaci zařazené do 2. stupně řízení, osobní příplatek. Osobní předpoklady: manažerské znalosti a dovednosti, samostatnost a časová flexibilita, prezentační a organizační schopnosti, iniciativnost a kreativní myšlení. Přihláška musí obsahovat: jméno, příjmení a titul uchazeče, datum a místo narození, státní příslušnost, místo trvalého pobytu, strukturovaný životopis, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání, výpis z rejstříku trestů ne starší 3 měsíce (nelze nahradit čestným prohlášením ani kopií žádosti o výpis z evidence Rejstříku trestů s datem podání žádosti). Souhlas se zpracováním osobních údajů podle ustanovení § 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., v platném znění. Motivační dopis v rozsahu max. 2 stran. Způsob, lhůta, místo a adresa podání přihlášky: Uchazeči doručí nebo zašlou doporučeně své přihlášky na adresu: Městský úřad Počátky, Palackého nám. 1, 394 64 Počátky i s přílohami tak, aby byly vyhlašovateli doručeny nejpozději do středy 31.srpna 2022 do 12:00 hod., v obálce označené " VŘ MM-NEOTEVÍRAT". Na přihlášky podané po této lhůtě či odevzdané bez povinných příloh nebude brán zřetel. Upozornění: Výběrové řízení se uskuteční podle pravidel, která budou určena Radou města Počátky. Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z uchazečů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Počátky
Palackého nám. 1
39464 Počátky
Kontaktní osoba Mgr. Karel Štefl

Místo výkonu práce na mapě

Palackého nám. 1, 39464 Počátky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2130 uživatelů