Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Město Kamenice nad Lipou - Kamenice nad Lipou

Pracovní pozice Referent územního plánování a stavebního řádu

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc (25 dní dovolené)
Jiné výhody (příspěvek na stravu, osobní účet (ošatné))
Místo výkonu práce nám. Čsl. armády 52
39470 Kamenice nad Lipou
Okres: Pelhřimov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 28 000 do 35 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Město Kamenice nad Lipou o pozici Jedná se o povolání 2.10.20 - Referent územního plánování a stavebního řádu. Platové zařazení: 9. platová třída dle nařízení vlády č. 341/2017 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Předpokládaný termín nástupu: 1. listopadu 2022, případně dle dohody Pracovní poměr: na dobu neurčitou se zkušební dobou 3 měsíce Předpoklady a požadavky: - státní občan České republiky, popřípadě cizí státní občan s trvalým pobytem v České republice, který dosáhl věku 18 let, je způsobilý k právním úkonům, je bezúhonný, ovládá jednací jazyk a splňuje další předpoklady pro výkon správních činností, - ukončené VŠ nebo ÚSO vzdělání s maturitní zkouškou stavebního směru, - komunikativnost a schopnost samostatného jednání a myšlení, - znalost zákonů č. 500/2004 Sb., 183/2006 Sb. a souvisejících předpisů. - výhodou: zkouška zvláštní odborné způsobilosti dle z. č. 312/2002 Sb. Uchazeč předloží písemnou přihlášku, která musí obsahovat tyto náležitosti: - jméno, příjmení, titul uchazeče, - datum a místo narození uchazeče, - státní příslušnost uchazeče, - místo trvalého pobytu uchazeče, - číslo občanského průkazu nebo číslo dokladu o povolení k pobytu, - kontaktní telefon, e-mail - datum a podpis uchazeče. Uchazeč připojí k přihlášce: - životopis, ve kterém se uvedou údaje o dosavadních zaměstnáních a o odborných znalostech a dovednostech, popř. další kvalifikační a odborné znalosti - motivační dopis - výpis z evidence Rejstříku trestů ne starší než 3 měsíce (u cizinců obdobný doklad příslušného státu), - ověřenou kopii dokladu o nejvyšším dosaženém vzdělání - prohlášení o souhlasu s využitím poskytnutých osobních údajů pro potřeby výběrového řízení Lhůta pro podání přihlášek: do 30. září 2022. Přihlášky, v obálce označené "VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ", možno předat na podatelně MěÚ Kamenice nad Lipou, I. patro, dveře č. 8 nebo je zaslat na adresu: Město Kamenice nad Lipou, nám. Čsl. armády čp. 52, 394 81 Kamenice nad Lipou. Neúspěšným uchazečům budou přihlášky s připojenými dokumenty zaslány po ukončení výběrového řízení zpět. Vyhlašovatel si vyhrazuje možnost zrušení výběrového řízení v kterékoliv fázi a možnost odmítnutí všech přihlášených uchazečů.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Město Kamenice nad Lipou
nám. Čsl. armády 52
39470 Kamenice nad Lipou
Kontaktní osoba Ing. Leoš Zhorný

Místo výkonu práce na mapě

nám. Čsl. armády 52, 39470 Kamenice nad Lipou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 652 uživatelů