Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

JaP - Jacina, s.r.o. - Mnichovo Hradiště

Pracovní pozice Servisní technici - elektro nebo zámečník

Místo výkonu práce Nákladní 1486
29501 Mnichovo Hradiště
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 4
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 05. 2020
Co říká JaP - Jacina, s.r.o. o pozici Místo výkonu práce: Nákladní č.p. 1486 295 01 Mnichovo Hradiště Prvotní kontakt: e-mail: libichova@jap-jacina.cz KOHO HLEDÁME? Hledáme manuálně zručného a pracovitého člověka, který spolu s kolegou vytvoří dobrou partu a budou zajišťovat montáž či servis vratové a nakládací techniky, protipovodňových a protipožárních systémů. Uchazeč by měl mít mít elektro vzdělání (osvědčení dle vyhlášky 50/78 Sb., minimálně § 5) nebo svářečský průkaz (CO2 nebo elektroda). Neplatná osvědčení nevadí - zajistíme jejich obnovení. Podmínkou je trestní bezúhonnost uchazeče a řidičský průkaz sk. B. Požadujeme také zájem o dlouhodobé a stabilní zaměstnání. CO VÁS ČEKÁ? - jedná se o různorodou práci, při které se dostanete na zajímavá místa - montáže a servis produktů z výrobního a obchodního sortimentu firmy - uvedení instalovaného zařízení do provozu a zkouška funkčnosti - komunikace se zákazníky a zaškolování obsluhy zařízení - účast na školeních pro zdokonalení v oboru - práce na 1 (ranní) směnu, občasné držení servisní pohotovosti - pracovní smlouva na dobu neurčitou - služební automobil, mobilní telefon, tablet a veškeré pracovní vybavení, pomůcky a oblečení Zaměstnanecké výhody: CO VÁM NABÍZÍME? - zázemí prosperující společnosti a stabilní dlouhodobé zaměstnání - moderní prostředí a pracovní vybavení - motivující mzdové ohodnocení a odměny v závislosti na hospodářském výsledku firmy - příležitost k osobnímu i profesnímu rozvoji, možnost kariérního růstu v rámci společnosti - zajímavou práci s využitím moderních informačních technologií - plán zaškolení na pracovní pozici, který Vám pomůže v prvních měsících - zaměstnanecké výhody a benefity (stravné, věrnostní příplatky, aj.) - pořádání teambuildingu pro stmelení kolektivu - vzdělávací kurzy a školení - odměnu za doporučení nového kolegy na naše otevřené pozice Podívejte se na naše kariérní stránky, kde naleznete kompletní výčet volných pracovních pozic :) www.superservisman.cz
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt JaP - Jacina, s.r.o.
Nákladní 1486
29501 Mnichovo Hradiště
Kontaktní osoba Šárka Libichová

Místo výkonu práce na mapě

Nákladní 1486, 29501 Mnichovo Hradiště

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1784 uživatelů