Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Domov pro seniory Lukov, příspěvková organizace - Lukov

Pracovní pozice Sociální pracovník/Sociální pracovnice

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Místo výkonu práce Hradská 82
76317 Lukov
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 27 430 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká Domov pro seniory Lukov, příspěvková organizace o pozici Jednání se zájemci o službu, vedení spisové dokumentace uživatelů včetně vypracování smluv o poskytování služby a vypracování plánu péče, evidence žádostí týkající se poskytované služby, vedení elektronické databáze poskytované služby, zpracování sociální agendy v programu Cygnus, statistické vykazování dat ze sociální oblasti, základní sociální poradenství, metodická a kontrolní činnost procesu individuálního plánování. Komunikace s uživateli, rodinami Požadavky: bezúhonnost, zdravotní způsobilost, znalost legislativy, dobré komunikační schopnosti, schopnost pracovat samostatně, schopnost jednat s lidmi, schopnost empatie, příjemné a proklientské vystupování, schopnost a ochota vzdělávat se, schopnost týmové spolupráce a loajalita k zaměstnavateli, kladný vztah k problematice práce se seniory a s lidmi s postižením, samostatnost v rozhodování, zodpovědnost, psychická stabilita i v krizových situacích, schopnost flexibilně a rozvážně jednat v nečekaných situacích, vysoká míra zodpovědnosti za prováděné činnosti Nabízíme: nástup od 1.7.2022 (případně dle dohody) jako zástup za mateřskou a následně rodičovskou dovolenou, jednosměnný provoz úvazek 1,0 Zařazení dle zákona o tarifních platech - třída 10, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, možnost dalšího vzdělání a osobního rozvoje týmovou i individuální supervizi Zaměstnanecké výhody: Hlavní pracovní poměr, příspěvek na stravování, 5 týdnů dovolené
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Domov pro seniory Lukov, příspěvková organizace
Hradská 82
76317 Lukov
Kontaktní osoba Edita Habartová

Místo výkonu práce na mapě

Hradská 82, 76317 Lukov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 632 uživatelů