Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Mediestetik s.r.o. - Teplice

Pracovní pozice Zubní lékaři bez specializace

Místo výkonu práce Krupská 12 / 17
41501 Teplice
Okres: Teplice
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Požadovaná praxe:
Zubní lékaři bez specializace
Mzda Od 30 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Mediestetik s.r.o. o pozici Jsme mezinárodní síť klinik se silnou základnou ve více jak 30 pobočkách po celé Evropě a téměř 20letou tradicí péče o pacienty. V první řadě jsme ale lidé, které spojuje radost z dobře odvedené práce s velmi konkrétními výsledky - zdravými a spokojenými klienty. Hledáme lékaře, kteří mají radost z práce v ambulantním provozu a chtějí pracovat v týmu se skvělými kolegy, chtějí přiložit ruku k dílu svými nápady a přispět bezchybnému poskytování služeb našim pacientům, na konci své práce chtějí vidět spokojenost v očích těch, pro které to vše děláme - pro naše pacienty, chtějí dosahovat skvělých výsledků a mají alespoň 1 rok praxe jako zubní lékař. Ambulance sídlí v centru Teplic ve zrekonstruovaných prostorách a s moderním vybavením, používáme moderní materiály a ve vybavení ordinace vám vyjdeme vstříc jejich možnou individualizací, možnost práce v lupovými brýlemi, případně mikroskopem, pracovní doba dle dohody a individuálního nastavení, standardem je čtyřruční práce a práce s kofferdamem Zaměstnanecké výhody - podpora osobního rozvoje a vzdělávání s ročním rozpočtem na kurzy a školení, příspěvek na bydlení/možnost služebního bytu, v případě dojíždění doprava do zaměstnání firemním řidičem nebo služební vůz k dispozici i pro osobní použití, stravování a občerstvení na pracovišti zdarma, firemní zákroky se slevou 20-50 %, 25 dnů dovolené Hlásit se telefonicky nebo e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Mediestetik s.r.o.
Krupská 12 / 17
41501 Teplice
Kontaktní osoba Natalija Sergejeva

Místo výkonu práce na mapě

Krupská 12/17, 41501 Teplice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1470 uživatelů