Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

OP papírna, s.r.o. - Olšany

Pracovní pozice Operátor/ka ve výrobě - zpracování papíru

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce 18
78962 Olšany
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 32 000 do 34 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká OP papírna, s.r.o. o pozici Náplň práce: - obsluha stroje na výrobu nebo zpracování papíru, odpovědnost za: - určitou část papírenského stroje/stroj na zpracování papíru - dodržování stanoveného technologického postupu v souladu s pravidly BOZP, kvalitou apod. - řádné vedení technické a provozní dokumentace - kontrolu kvality a odstraňování příčin nekvalitní výroby/zpracování papíru a včasné zajištění oprav strojního a technologického zařízení - manipulace s materiálem, jeho řádné uložení v určeném prostoru, udržování pořádku a čistoty na pracovišti - ovládání výrobního systému a zadávání dat do PC - spolupráce v rámci provozu celého PS (mlecí linka, převíječka aj.) i s dalšími útvary (údržba, energetika, doprava aj.) Požadavky: - vzdělání papírenského, strojního nebo jiného technického směru (výhodou) - ochota pracovat v třísměnném nepřetržitém provozu - spolehlivost a ochota učit se novým věcem - při odstávkách/údržbě schopnost manipulace s těžšími břemeny Výhody: - měsíční výkonnostní prémie - 13.,14.,15. mzda po zapracování - zkrácená pracovní doba 37,5 hodiny týdně - 5 týdnů dovolené - závodní stravování - dotované autobusové spojení Šumperk - Olšany (SO, NE, svátky) Prac. doba 6:00 - 14:00, 14:00 - 22:00, 22:00 - 6:00. Kontakt: telefonicky PO - PÁ 9:00 - 13:00, e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt OP papírna, s.r.o.
18
78962 Olšany
Kontaktní osoba Mgr. et Mgr. Simona Bojková

Místo výkonu práce na mapě

Olšany 18, 78962 Olšany

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1782 uživatelů