Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Spokojený domov, o.p.s. - Horní Počaply

Pracovní pozice Pracovník/ce v sociálních službách (terénní pracovník/ce v sociálních službách)

Místo výkonu práce 178
27703 Horní Počaply
Okres: Mělník
Co od Vás Spokojený domov, o.p.s. požaduje Dovednosti: Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 22 700 do 24 400 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Spokojený domov, o.p.s. o pozici Hledáme nové kolegy či kolegyně pro posílení týmu terénních pečovatelek - pečovatelů pro region MĚLNÍK a okolí!!! Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat. :) Co Vás čeká a nemine: Náplní práce je terénní péče o seniory v jejich domácnostech, díky které tak mohou zůstat v prostředí, které důvěrně znají a ve kterém se cítí komfortně. Tato práce zahrnuje např. hygienickou péči, výpomoc při úklidu domácnosti, podávání stravy, zajištění nákupů pro klienty, doprovod na vycházky a další úkony. Ale nejen to, součástí práce je v neposlední řadě osobní a empatický přístup ke každému našemu klientovi. Jaký/á byste měl/a být a jaké znalosti a dovednosti bychom potřebovali: - Vlastníte ŘP sk. B a nebojíte se za volant usednout - bez toho se u nás neobjedete! - Máte čistý výpis z rejstříku trestů. - Jste samostatná osobnost, a přesto umíte táhnout s ostatními za jeden provaz. - Chcete být paní/pánem svého času a mít možnost si svou práci do jisté míry organizovat dle svých potřeb. - V ideálním případě máte vzdělání v oboru nebo absolvovaný kurz PSS, ale …Nesmutněte. Jste bez praxe a zkušeností? Nevadí. Pro začátek stačí Váš pozitivní přístup k seniorům a i k lidem kolem sebe všeobecně. Vše ostatní Vás naučit můžeme a kurz pracovníka v sociálních službách Vám zajistíme. společnosti "rodinného" charakteru, individuální přístup a ochotu vždy pomoci a poradit, možnost realizace Vašich nápadů v případě, že budou mít hlavu a patu, a v neposlední řadě bohatý balíček benefitů - příspěvek na stravování a občerstvení na pracovišti, mobilní telefon s možností používání i k soukromým účelům, formální i neformální a akce pro zaměstnance, další vzdělávání i pravidelné supervize a spoustu dalšího. Na formě spolupráce a délce úvazku se vždy domluvíme k oboustranné spokojenosti. Tak se jednoduše ozvěte, popovídáme si o tom víc:) Zajímá nás, co nám můžete nabídnout Vy tak, abychom se mohli navzájem domluvit:) Kontakt: životopisy zasílejte e-mailem
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Spokojený domov, o.p.s.
178
27703 Horní Počaply
Kontaktní osoba Kateřina Pencová

Místo výkonu práce na mapě

Horní Počaply 178, 27703 Horní Počaply

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1481 uživatelů