Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

IT Prime s.r.o. - Ostrava

Pracovní pozice IT technik

Jaké výhody nabízíme: Jiné výhody (příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, aj.)
Místo výkonu práce Ostrava
Okres: Ostrava-město
Co od Vás IT Prime s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC (znalost MS Office)
Jazykové znalosti:
Angličtina - Aktivní (znalost na komunikativní úrovni, min. B1)
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 25 000 do 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká IT Prime s.r.o. o pozici 1. kontakt e-mailem. Životopisy s fotografií zasílejte na: vitek@itprime.cz Máte ukončené SŠ vzdělání (obor informatika/elektro)? Zajímáte se aktivně o oblast IT a máte chuť naučit se něco nového? Jste komunikativní? Angličtina Vám nečiní problémy? Pak hledáme právě Vás! Rozšiřujeme náš tým a hledáme nového kolegu na pozici IT technik. Hlavní zodpovědnost: IT technik provádí každodenní podporu uživatelů, správu a opravy IT infrastruktury u našich zahraničních zákazníků. Požadavky na pozici: - min. SŠ vzdělání technického směru ukončené maturitou - alespoň 2 roky praxe na obdobné pozici výhodou / pozice je vhodná také pro absolventy SŠ s ukončenou maturitní zkouškou (obor informatika/elektro) - znalost sítí TCP/IP - dobrá znalost MS Office - certifikace Microsoft, CISCO nebo jiných výrobců výhodou - ŘP sk. B - výhodou (není pomínkou) - anglický jazyk - nutná dobrá znalost na komunikativní úrovni, minimálně stupeň B1 Pracovní náplň: - podpora koncových uživatelů - instalace a konfigurace síťových prvků - správa OS MS Windows, aplikací - instalace, výměny, konfigurace a opravy koncových zařízení (PC, notebooky, tiskárny, periférie) - komunikace se zahraniční klientelou a řešení jejich požadavků Osobnostní předpoklady: - samostatnost a orientace na výsledek - zodpovědný a pro-zákaznický přístup, spolehlivost - schopnost a ochota učit se novým věcem - časová flexibilita - schopnost pro samostatnou i týmovou práci - čistý trestní rejstřík - psychická odolnost vůči stresu Druh pracovního poměru: plný úvazek nebo zkrácený pro studenty dálkového studia Termín nástupu: ihned/dohodou Nabízíme: - perspektivní a zajímavou práci v dynamicky se rozvíjející české firmě - příjemné a moderní pracovní prostředí, přístup k nejmodernějším technologiím - motivující finanční ohodnocení - možnost osobního a profesního růstu, školení odborných dovedností, odborné certifikace, kurz anglického jazyka - systém zaměstnaneckých benefitů: příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na stravování, slevy na IT produkty, firemní akce atd. Místo výkonu práce: Ostrava a blízké okolí
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Dohoda o pracovní činnosti
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt IT Prime s.r.o.
Ostrava
Kontaktní osoba Martin Vitek

Místo výkonu práce na mapě

74285 Klimkovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 443 uživatelů