Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Prague City Vysoká Škola s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Ředitel/ka, Director

Místo výkonu práce Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 65 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká Prague City Vysoká Škola s.r.o. o pozici Kontakt: e-mail: jobs@praguecityuniversity.cz Hrubá měsíční mzda: od 65000 dle vzdělání, předchozí praxe atd. Director of an international university. The successful candidate should demonstrate following: - strong ability to practice day-to-day operational leadership including active participation in different departments - strong ability to implement the business and strategic plans - strong ability to maintain and keep developing faculty framework - strong ability to manage forecasting, budgeting and financial reporting - strong ability to represent the institution with different partners (state and private institutions, national and international) - strong ability to maintain good relationships with students, faculty and administration members - 10+ years of experience in educational institution - excellent knowledge of foreign education systems - high level of English (C2) to be able fluently communicate with our international partners - university degree - level 7 or higher
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Prague City Vysoká Škola s.r.o.
Praha
Kontaktní osoba Magdalena Hradecká

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1581 uživatelů