Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace - Olomouc

Pracovní pozice Administrativní pracovník/pracovnice, personalista/personalistka

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Jiné výhody
Místo výkonu práce Dolní hejčínská 50 / 28
Hejčín
77900 Olomouc
Okres: Olomouc
Co od Vás Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace požaduje Dovednosti: Práce s PC
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 21 800 do 27 620 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023 do 31. 12. 2023
Co říká Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace o pozici Co u nás budete dělat: - Plnit úkoly administrativně organizačního charakteru. - Organizovat výběrová řízení. - Provádět administraci nástupů zaměstnanců. - Vést personální evidenci a pracovněprávní dokumentaci zaměstnanců. - Vést evidenci lékařských prohlídek zaměstnanců. - Vést agendu povinného vzdělávání zaměstnanců. Co od Vás požadujeme: - Střední odborné vzdělání s maturitní zkouškou ekonomického zaměření. - Znalost zákoníku práce, vedení dokumentace. - Aktivní práci na PC (MS Office). - Právní povědomí, jazykovou způsobilost v češtině, schopnost týmové práce, sebevzdělávání. - Partnerský přístup k lidem se zdravotním postižením. - Flexibilitu, odpovědnost, loajalitu, komunikační schopnosti, kreativitu, efektivitu, iniciativu. - Připravenost dále se rozvíjet a vzdělávat. - Bezúhonnost. Výhodou je praxe v oboru a zkušenosti: - Znalost personální agendy příspěvkových organizací zřizovaných územním samosprávným celkem. - Řidičský průkaz B. Co Vám nabízíme: - Zázemí v oboru dobře profilované organizace. - Stabilní zaměstnání s platovým ohodnocením dle platné legislativy (nařízení vlády č.341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě). - Možnost seberealizace a profesního růstu. - Pracovní poměr na dobu určitou jednoho roku s možností návazné změny na dobu neurčitou. - 5 týdnů dovolené. - Cenově zvýhodněné stravování. - V případě změny pracovního poměru na dobu neurčitou příspěvek zaměstnavatele na penzijní připojištění a benefitní karta na sportovní či kulturní vyžití. V případě zájmu zašlete e-mailem na adresu: personalni@klic-css.cz, nebo poštou či osobně na adresu: Klíč - centrum sociálních služeb, p. o., Dolní Hejčínská 50/28, 779 00 Olomouc: - Strukturovaný životopis - Přihlášku do výběrového řízení - Prosté kopie dokladů o dosaženém vzdělání - Souhlas se zpracováním osobních údajů www.klic-css.cz Kontakt je možný POUZE telefonicky (pracovní dny od 8 do 14:30 hodin) nebo e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Klíč - centrum sociálních služeb, příspěvková organizace
Dolní hejčínská 50 / 28
Hejčín
77900 Olomouc
Kontaktní osoba Ing. Stanislava Janýšková

Místo výkonu práce na mapě

Dolní hejčínská 50/28, 77900 Olomouc - Hejčín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 711 uživatelů