Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

NADĚJE - Uherské Hradiště

Pracovní pozice sociální pracovník/ce pro sociálně terapeutickou dílnu

Jaké výhody nabízíme: Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Jiné výhody
Místo výkonu práce Průmyslová 712
68601 Uherské Hradiště
Okres: Uherské Hradiště
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 34 500 do 34 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká NADĚJE o pozici Požadujeme vzdělání odpovídající dle zákona o sociálních službách č.108/2006 Sb. pro pozici sociální pracovník (Bc., DiS. nebo Mgr); ztotožnění s posláním Naděje, vstřícný a pozitivní vztah k lidem s mentálním handicapem, výpis z rejstříku trestů; zdravotní způsobilost; týmové nastavení a tvůrčí přístup k práci; praxe v oboru a řidičské oprávnění skupiny B je výhodou. Náplň práce: podpora klienta při získávání a rozvoji pracovních návyků a dovedností, práce s potenciálem klienta - práce na posilování sociálních dovedností vedoucích k rozvoji svébytnosti a samostatnosti a sociálnímu začleňování, spolupráce s ostatními aktéry, kteří jsou zaangažovaní v řešení situace klienta včetně rodiny, opatrovníka, dalších sociálních služeb atd. Sociální pracovník metodicky vede pracovníky v sociálních službách, je garantem procesu individuálního plánování průběhu poskytování služby a sociální službu organizačně zajišťuje. Zástup za kolegyni na nemocenské, mateřské, rodičovské; šest týdnů dovolené, příspěvek na stravování; roční odměny, další vzdělávání, skupinová a individuální supervize; tvůrčí a kolegiální zázemí organizace s třicetiletou tradicí. Strukturovaný životopis zašlete na e-mail. CV elektronicky uložit jako: příjmení žadatele CV, do předmětu emailu uvést: sociální pracovník STD UH, výběrové řízení je vícekolové, vybraní uchazeči budou kontaktováni.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt NADĚJE
Průmyslová 712
68601 Uherské Hradiště
Kontaktní osoba Bc. Helena Lukaštíková DiS.

Místo výkonu práce na mapě

Průmyslová 712, 68601 Uherské Hradiště

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2139 uživatelů