Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

DencoHappel CZ a.s. - Praha

Pracovní pozice Strojírenští technici přístrojů, strojů a zařízení

Místo výkonu práce Počernická 272 / 96
Malešice
10800 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 25 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká DencoHappel CZ a.s. o pozici 485 225 123, e-mail: prace.cz@flaktgroup.com VAŠE ODPOVĚDNOST: Servis a opravy klimatizačních jednotek u zákazníků Tato pozice zahrnuje: 95 % pracovní náplně přímo na zařízeních ve strojovnách vzduchotechniky a na klimatizačních jednotkách umístěných v různých objektech. Jedná se o různorodou činnost od elektropráce, přes chladírenské činnosti, až po mechanické činnosti. Dále zprovozňování těchto zařízení, konfigurace jejich řídících systémů, softwarovou diagnostiku a práce s PC. Technik převážně každý den vyjíždí na určenou zakázku přímo v místě zákazníka. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít: SŠ elektrotechnického směru nebo odborné vyučení, (elektrikář, mechanik elektrotechnických zařízení apod.) ŘP skup. B. NUTNÉ: vyhláška 50/1978 Sb. § 6 a vyšší, práce na PC Schopnost pracovat v terénu Samostatný přístup k řešení úkolů Spolehlivost, zodpovědnost, schopnost komunikovat se zákazníkem Ochota učit se novým věcem Výhodou bude: - Osvědčení k provádění revizí a zkoušek na plynových zařízení (případně zajistí zaměstnavatel) - Certifikát MŽP kat. 1 ke kontrole těsnosti chladících zařízení. (případně zajistí zaměstnavatel) - Svářečský průkaz pro tvrdé pájení (případně zajistí zaměstnavatel) - Zkušenosti v oblasti vzt., chlazení, řídící a automatizační techniky a TZB NABÍZÍME: - Doplnění chybějící kvalifikace na náklady zaměstnavatele - Důkladné zaškolení v týmu pracovníků přímo na zařízeních a ve výrobním závodě. - Pružná pracovní doba - Různorodá práce s moderní technikou celosvětového výrobce zařízení pro TZB - Nadprůměrný příjem dle osobního výkonu - Kvalitní profesní vybavení vč. služebního vozidla a PC - Motivační finanční ohodnocení, bonusy/prémie - 25 dní dovolené, volnočasové benefity, příspěvek na dovolenou, Vánoce - Soustavné vzdělávání, odborné kurzy a pravidelná školení - Jistotu ve stabilní společnosti
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt DencoHappel CZ a.s.
Počernická 272 / 96
Malešice
10800 Praha
Kontaktní osoba Zuzana Nejedlová

Místo výkonu práce na mapě

Počernická 272/96, 10800 Praha - Malešice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 965 uživatelů