Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RD Rýmařov s. r. o. - Rýmařov

Pracovní pozice Stavební technik (na montáže)

Místo výkonu práce 8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 35 000 do 47 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká RD Rýmařov s. r. o. o pozici Rád/a pracuješ v dynamickém prostředí? Jsi schopná/ý vést montážní tým, motivovat je a posouvat dále? Pokud ano, pak hledáme právě Tebe! :) Co Tě u nás čeká? o řízení a kontrola stavebních prací, dohled nad hospodárností a kvalitou díla o koordinace jednotlivých dodávek v rámci celé stavby o kontrola prováděných prací subdodavatelů, dodržování smluvních termínů a podmínek o spolupráce v rámci dané stavební oblasti o vyhodnocování harmonogramu stavby o řízení stavebního týmu Co od Tebe očekáváme? o SŠ nebo VŠ vzdělání stavebního oboru o zkušenosti ze staveb (bytové jednotky), s vedením týmu, plánováním zásob a jednáním s dodavateli o komunikační a vyjednávací schopnosti, řízení reklamací o pečlivost, samostatnost, máš smysl pro detail a dokážeš věci dotáhnout do konce o týmového ducha, umíš jednat na rovinu a otevřeně o ŘP sk. B Co Ti můžeme nabídnout: " Práci, hodně práce :) " Přátelský a otevřený přístup " Nárok na 5 týdnů dovolené " Být součástí týmu, který je jedničkou na trhu s moderním a ekologickým bydlením současné doby A kdy k nám můžeš nastoupit? Čím dříve, tím lépe :) Zaujala Tě naše nabídka? Dej nám o sobě vědět! Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, příspěvek na závodní stravování, finanční příspěvek na dovolenou, příspěvek na dětskou rekreaci, odměny při životním jubileu, příspěvek na penzijní připojištění, očkování proti chřipce a další benefity Hlásit se na e-mail personalni@rdrymarov.cz nebo na tel. č. 602 539 323 nebo 725 978 308 /7-15 hodin/ nebo denně osobně od 7.00 hodin do 15.00 hodin. A : 12.12.2022
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RD Rýmařov s. r. o.
8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Kontaktní osoba Ludmila Mlčáková

Místo výkonu práce na mapě

8. května 1191/45, 79501 Rýmařov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 632 uživatelů