Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

RD Rýmařov s. r. o. - Rýmařov

Pracovní pozice Dělník výroby domů

Místo výkonu práce 8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Okres: Bruntál
Požadovaný stupeň vzdělání Nižší střední odborné
Mzda Od 21 000 do 27 500 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 6
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká RD Rýmařov s. r. o. o pozici Co bude Vaším úkolem: " Strojní obrábění materiálů ze dřeva nebo polotovarů zhotovených na bázi dřeva. " Obrábění a úprava materiálů ručními, elektrickými a pneumatickými stroji. " Ruční obrábění materiálů. " Vyřezání stavebních otvorů a otvorů pro instalační technologie a spojení stěn. " Osazování izolačních materiálů, parozábran a difuzních fólií. Osazení stavebních otvorů okny a dveřmi. Osazování masivních bloků stěn a stropů parozábranami, difuzními fóliemi a povrchovými materiály. " Opatření obvodových stěn vnější tepelnou izolací. " Výroba jednotlivých částí dřevostaveb ve formě velkoplošných nebo maloplošných panelů. Kompletace dílců do vyšších celků. " Prefabrikace nosných rámových koster. Rozměrová úprava nosných prvků. " Provádění potřebných prostupů, otvorů a drážek ve stavebních konstrukcích pro instalační technologie a spojení stěn... Co od Vás čekáme? " Vyučení " Čtení výkresové dokumentace " Nutná časová flexibilita z důvodu vícesměnného provozu (dvousměnný a třísměnný) " Zdravotní způsobilost pro práci v prachu, hluku a vibracích " Manuální zručnost, spolehlivost, zodpovědnost " Co vám nabídneme: " nástup ihned " 5 týdnů řádné dovolené zaměstnanecké výhody a benefity při splnění určitých podmínek (příspěvek na penzijní připojištění, příspěvek na dovolenou, příspěvek na závodní stravování, příspěvek na dopravu, příspěvek na dětskou rekreaci, odměny při životním jubileu a další) Hlásit se na e-mail personalni@rdrymarov.cz nebo na tel. č. 554 252 205, 602 539 323 nebo 554 252 174, 725 978 308 /7-15 hodin/ nebo denně osobně od 7.00 hodin do 15.00 hodin. A : 12.12.2022
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt RD Rýmařov s. r. o.
8. května 1191 / 45
79501 Rýmařov
Kontaktní osoba Ludmila Mlčáková

Místo výkonu práce na mapě

8. května 1191/45, 79501 Rýmařov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1940 uživatelů