Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Výchovný ústav, střední škola a středisko výchovné péče, Hostinné - Hostinné

Pracovní pozice Vychovatel - vychovatelka

Místo výkonu práce B. Smetany 474
54371 Hostinné
Okres: Trutnov
Požadovaný stupeň vzdělání Vyšší odborné
Mzda Od 31 550 do 37 060 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Výchovný ústav, střední škola a středisko výchovné péče, Hostinné o pozici VYCHOVATEL - VYCHOVATELKA Místo výkonu práce: VÚ, SŠ a SVP Hostinné, B. Smetany 474 Platové podmínky: tarif dle zápočtu praxe - 10. Tř. 31.550,- až 37.060,- (dle praxe) + zvláštní příplatek Typ pracovní poměru: plný úvazek (40 hod. týdně v rámci přímé a nepřímé pedagogické činnosti), nerovnoměrně rozvržená pracovní doba Datum nástupu: 1. listopadu 2022 Požadované vzdělání: 1. vysokoškolské, v akreditovaném studijním programu v oblasti pedagogických věd zaměřené na speciální pedagogiku nebo sociální pedagogiku, nebo 2. vyšší odborné, získané ukončením akreditovaného vzdělávacího programu vyšší odborné školy v oboru zaměřeném na speciální pedagogiku Požadavky: výpis z rejstříku trestů, psychologický posudek dle zákona č. 109/2002 Sb., řidičské oprávnění pro sk. "B", zdravotní způsobilost - velké nároky na psychickou odolnost vzhledem k práci s dětmi (věk 15-18 let) s uloženou ochrannou nebo nařízenou ústavní výchovou Nabízíme: k dispozici služební nájemní byt (1 + 1 ) v bytovém domě ul. Horská 168, Hostinné Bližší informace na níže uvedených telefonních číslech: Mgr. Petr Chlumák, ředitel školy - tel. 499 441 420, Mgr. Petr Javůrek, zástupce ředitele - tel. 499 441 482 Zájemci mohou zasílat přihlášky s CV do výběrového řízení elektronicky na adresu: e-mail: vum.hostinne@tiscali.cz Výběrové řízení proběhne na základě e-mailového kontaktu a termín nástupu bude smluvně dohodnut dle výsledků výběrového řízení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Výchovný ústav, střední škola a středisko výchovné péče, Hostinné
B. Smetany 474
54371 Hostinné
Kontaktní osoba Mgr. Petr Chlumák

Místo výkonu práce na mapě

B. Smetany 474, 54371 Hostinné

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 583 uživatelů