Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Mark2 Corporation Czech a. s. - Bitozeves

Pracovní pozice technik elektro/elektrotechnik/elektrotechnička

Místo výkonu práce Bitozeves
Okres: Louny
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné bez maturity a bez vyučení
Mzda Od 47 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Mark2 Corporation Czech a. s. o pozici místo výkonu práce: Bítozeves - Žatec vhodné i pro osoby zdravotně znevýhodněné Náplň práce: · Diagnostika poruch strojů a zařízení, spolupráce s procesními inženýry · Provádění oprav strojů, přístrojů a zařízení, provádění preventivních kontrol a údržeb · Zapisování oprav do systemu Profylax, ovládání bezpečnostního zařízení EPS, SHZ, MaR · Komplexní montáž, testování Požadujeme: · SOU, SŠ vyučen v oboru instalatér, topenář, zámečník, elektro · Platné osvědčení Vyhl. 50/78Sb., minimálně §6 - PODMÍNKOU · Smysl pro zodpovědnost, pečlivost, dochvilnost · Technické myšlení, znalost digitálních technologií, dochvilnost Výhodou školení (v případě školení doplníme): · Jeřábník, vazač, VZV, obsluha plynové kotelny, tlakových nádob, · Základní ovládání robotů ABB, práce se stroji Krauss Maffei, Engel, Whittmann, Sepro Nabízíme: · Mzdu až 47 000 Kč/měs., náborový příspěvek 2 000 Kč, práci v moderním průmyslovém objektu · Pracovní poměr na dobu neurčitou, práci v profesionálním kolektivu, příspěvek na stravování · MultiSport kartu, zvýhodněné volání O2, happy days kontakt: tel.: 800111112, e-mail: prace@m2c.eu
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Adresa pro kontakt Mark2 Corporation Czech a. s.
Bitozeves
Kontaktní osoba Eliška Karasová

Místo výkonu práce na mapě

Bitozeves

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1790 uživatelů