Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Hinton, a.s. - Lipno nad Vltavou

Pracovní pozice Mistr ve stavebnictví

Místo výkonu práce Lipno nad Vltavou
Okres: Český Krumlov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO (vyučení s maturitou)
Mzda Od 30 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 07. 09. 2022
Co říká Hinton, a.s. o pozici Hinton je česká stavební firma se sídlem v Praze a s pobočkou v Českých Budějovicích, se 130 zaměstnanci, na jejímž vzniku se podíleli osobnosti českého stavebního trhu. Působíme jako generální dodavatel a stavíme administrativní i komerční budovy, bytové domy a výrobní či skladové haly. Součástí naší společnosti jsou i divize speciálního zakládání staveb a hliníkové fasády. Zakládáme si na kvalitě a osobním přístupu k našim klientům a naším mottem je: Stavět nás baví! Vzhledem k rozvoji naší společnosti a k narůstajícímu počtu projektů hledáme kolegu/kolegyni na pozici: Mistr o Baví vás práce na stavbě, kde je každý den jiný a přináší nové výzvy? o Chcete rozvinout své stávající zkušenosti? o Jste spolehlivý, komunikativní a organizační typ a troufáte si řídit stavbu? o Chcete pracovat ve společnosti, která pravidelně za své projekty získává prestižní ocenění? Pokud jste na výše uvedené otázky odpověděli ano, pošlete nám svoje CV a staňte se členem týmu pracujícího na zajímavých projektech! Výsledkem vaší práce bude (ve spolupráci se stavbyvedoucím a vašim týmem) včasné dokončení stavebního projektu. Všechny naše stavby jsou v Praze. Pracovní náplň: - Řízení a kontrola stavebních prací na stavbách v Českých Budějovicích - Koordinace podřízených zaměstnanců - Kvalitní řízení stavebních zakázek - Spolupráce s dodavateli a jednání se subdodavateli Co se vám na dané pozici bude hodit: - Znalosti na úrovni SŠ vzdělání v pozemním stavitelství - Praktické dovednosti na PC - MS Office (Word, Excel) uživatelsky - Týmový duch, schopnost samostatného řízení výstavby, schopnost řízení pracovního týmu, osobní přístup a rozhodnost Co nabízíme a proč se přidat právě k nám? - Férový přístup - co slíbíme, to plníme - Zajímavou práci v perspektivním a přátelském kolektivu - v týmu máme jak absolventy, tak zkušené kolegy - Možnost osvojení nejmodernějších poznatků metod řízení ve stavební praxi - sledujeme trendy - Kvalitní pracovní pomůcky a zázemí stabilní společnosti - klademe důraz na ochranu života a zdraví - Dostanete možnost stát se odborníkem a profesně dále růst - zaučení, pravidelné vzdělávání a rozvoj - Platový růst odpovídající znalostem, zkušenostem a pracovnímu nasazení - Prémiové ohodnocení v závislosti na ekonomickém výsledku společnosti - vážíme si dobře odvedené práce Zaměstnanecké výhody: notebook a mobilní telefon, prémie, stravenky, karta Multisport, firemní akce, 25 dní dovolené, pravidelné vzdělávání a rozvoj, další benefity.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Hinton, a.s.
Lipno nad Vltavou
Kontaktní osoba Mgr. Lenka Novotná

Místo výkonu práce na mapě

Lipno nad Vltavou

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1469 uživatelů