Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

A.T. Kearney GmbH - organizační složka - Praha

Pracovní pozice Specialista v produkčním středisku s plynulou angličtinou a dalším jazykem

Místo výkonu práce Na příkopě 859 / 22
Nové Město
11000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 30 000 do 50 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 09. 2022 do 31. 08. 2024
Co říká A.T. Kearney GmbH - organizační složka o pozici Kokntakt: tel.: 222 120 121, e-mail: tereza.karpalova@atkearney.com Upřesňující informace: Náplň práce: - Příprava prezentací v PowerPoint na základě zadaných podkladů - Grafická úprava dokumentů ve Word a Excel - Infografika, letáky, newslettery, pozvánky apod. - Kresba rukou - Finalizace dokumentů (tisk, vazba, pálení CD) - Komunikace se zákazníky - Pravidelný reporting - Aktivní týmová spolupráce na nových a stávajících projektech Nabízíme: - Zázemí stabilní mezinárodní společnosti - Firemní benefity - Pestré portfolio pracovních úkolů - Vstupní školení Požadujeme: - Výbornou znalost následujících software: MS PowerPoint, Word, Excel, Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Adobe Acrobat, - Praxe v oboru grafický design - Zkušenost v technikách tisku jako litografie, serigrafie a ve výrobě papíru. - Znalost anglického jazyka (na úrovni rodilého mluvčího) - Aktivní znalost jednoho z následujících jazyků: o Čínština, španělština, arabština, portugalština, ruština, němčina, francouzština, italština, polština, ukrajinština, čeština, slovenština, rumunština, nordické jazyky, maďarština, turečtina, řečtina, bulharština či jiný dle uvážení - Týmový duch, odolnost vůči stresu - Zkušenost na obdobné pozici výhodou - Loajalita, pečlivost, odpovědnost - Kulturní integrita - Logické a technické myšlení, schopnosti analýzy a kombinatoriky - Proaktivní osobnost Zaměstnanecké výhody: Stravenky, 5 týdnů dovolené
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt A.T. Kearney GmbH - organizační složka
Na příkopě 859 / 22
Nové Město
11000 Praha
Kontaktní osoba Tereza Karpalová

Místo výkonu práce na mapě

Na příkopě 859/22, 11000 Praha - Nové Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1903 uživatelů