Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Člověk v tísni, o.p.s. - Praha

Pracovní pozice Projektový/á manažer/ka Východoevropského programu

Místo výkonu práce Šafaříkova 635 / 24
Vinohrady
12000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Bakalářské
Mzda Od 37 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 07. 2022 do 30. 06. 2023
Co říká Člověk v tísni, o.p.s. o pozici English version bellow. Název pozice: Projektový/á koordinátor/ka Východoevropského programu Zájemce prosíme, aby nám na kariera@clovekvtisni.cz zaslali svůj životopis a motivační dopis (max. 1 strana A4) v angličtině. Lokalita: Praha (s pracovními cestami do zahraničí) Datum nástupu: ihned/na základě domluvy Pracovní smlouva: plný úvazek Náplň práce " Plánování a koordinace jednotlivých programových aktivit, primárně zaměřených na duševní zdraví a psychosociální podporu (MHPSS) aktivistům, novinářům a ochráncům lidských práv; " ve spolupráci s vedoucím týmu pro MHPSS vývoj, plánování a realizace projektů, včetně psaní návrhů projektů, monitorování a reportingu; " Správa projektové dokumentace; " Plánování, organizace a realizace aktivit MHPSS (psychosociální podpora jednotlivců, organizační retreaty, tréninky, skupinové psychosociální aktivity) v terénu a v ČR; " Spolupráce s finančním manažerem na rozpočtech pro jednotlivé projektové aktivity; " Pravidelný kontakt s partnerskými organizacemi a dárci " Občasné koordinační terénní návštěvy v cílových (nebo relevantních) zemích východní Evropy a EU Jak si představujeme ideálního kandidáta/ku: " Vysokoškolské vzdělání v relevantním oboru " Plynulou ruštinu a angličtinu. Znalost češtiny je velkou výhodou. " Alespoň dva roky praxe na národní nebo mezinárodní úrovni v oblasti projektového řízení v občanské společnosti, oblasti lidských práv, médií, psychosociální podpory aktivistů nebo mezinárodního rozvoje " Relevantní zkušenosti v sociální práci, sociální péči, psychosociální podpoře " Dobrá znalost politických problémů a trendů v regionu bývalého Sovětského svazu " Výborné organizační a komunikační dovednosti " Schopnost efektivně řídit čas a zvládat více úkolů " Schopnost dobře pracovat pod tlakem a rychle reagovat v nouzových situacích " Koncepční myšlení a spolehlivost " Prokazatelná schopnost pracovat samostatně i jako efektivní člen týmu Co nabízíme: " Možnost práce v zavedené NNO s mezinárodním působením " Zajímavá a smysluplná práce v týmu zkušených a vysoce motivovaných lidí " Prostor pro osobní rozvoj a růst " Flexibilní pracovní doba a možnost pracovat částečně z domova " Hrubá měsíční odměna v rozmezí 37 000 Kč až 40 000 Kč + 25 dní placené dovolené ročně " Smlouva na jeden rok s možností prodloužení (v závislosti na financování) " Zahraniční pracovní cesty Zájemce prosíme, aby nám na kariera@clovekvtisni.cz zaslali svůj životopis a motivační dopis (max. 1 strana A4) v angličtině. Podrobné informace - inzerát v anglickém jazyce - zde: https://www.clovekvtisni.cz/kariera/project-manager-of-the-east-european-program-1200jo Zaměstnanecké výhody : Dětský klub (pro děti 2 až 6 let), 25 dnů dovolené.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Člověk v tísni, o.p.s.
Šafaříkova 635 / 24
Vinohrady
12000 Praha
Kontaktní osoba Eliška Kociánová

Místo výkonu práce na mapě

Šafaříkova 635/24, 12000 Praha - Vinohrady

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1283 uživatelů