Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

PIVOVAR LYER s.r.o. - Modrava

Pracovní pozice Recepční

Místo výkonu práce 10
34192 Modrava
Okres: Klatovy
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 30 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 28. 12. 2022
Co říká PIVOVAR LYER s.r.o. o pozici NÁPLŇ PRÁCE: pracovník rezervačního oddělení /vedoucí recepce CO BUDEME POŽADOVAT: znalost práce na recepci, znalost práce na PC, schopnost výhodně a správně prodat ubytovací kapacity, samostatnost, spolehlivost a vysoké nasazení, fér jednání a týmový duch, zodpovědnost za svěřené prostředky, schopnost řešit nastalé situace spojené s chodem komplexu a umění delegovat práci (údržba, housekeeping, restaurace), reprezentativní vzhled, znalost AJ/NJ výhodou PROČ PRÁVĚ VY: líbí se Vám práce v malebném prostředí šumavské přírody, nebojíte se výzvy a baví Vás práce v kuchyni, chcete se neustále vylepšovat a učit se nové věci, chcete poskytovat službu zákazníkům na úrovni, umíte si poradit i v zápřahu a chcete být nejlepší CO MŮŽEME NABÍDNOUT: nadstandardní mzdové ohodnocení, práce v podniku rustikálního provedení s kvalitním moderním vybavením a útulnou atmosférou, turnusové směny dle dohody, možnost ubytování v místě, zvýhodněné stravování pro zaměstnance O NÁS: V srdci národního parku Šumava, v obci Modrava přímo u Roklanského potoka se nachází pivovar s restaurací a penzionem Pivovar Lyer. Připravujeme pokrmy z hovězího z vlastního bio chovu a speciality české kuchyně v té nejvyšší možné kvalitě. Provozujeme celkem 5 penzionů na Modravě a v okolí a půjčovnu sportovního vybavení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Turnusové služby
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt PIVOVAR LYER s.r.o.
10
34192 Modrava
Kontaktní osoba David Hás

Místo výkonu práce na mapě

Modrava 10, 34192 Modrava

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1255 uživatelů