Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Malyra s.r.o. - Mnichovo Hradiště

Pracovní pozice Pracovník/ce přímé obslužné péče

Místo výkonu práce Na Návsi 229
Veselá
29501 Mnichovo Hradiště
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 22 000 do 23 700 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2022
Co říká Malyra s.r.o. o pozici Prvotní kontakt: Telefon: 777 831 749, e-mail: katerina.pencova@malyra.cz Malyra, s. r. o., je poskytovatel zdravotních a sociálních služeb a již od roku 1998 našim klientům poskytujeme nelékařské zdravotní služby formou domácí zdravotní péče, ambulantní a domácí fyzioterapie - rehabilitace. Hledáme posilu do týmu - pečovatele či pečovatelky pro přímou obslužnou péči pro Dům Ludmila. Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat. :-) Co Vás čeká a nemine: Náplní práce je péče o seniory dle jejich individuálních potřeb a požadavků v domě zvláštního určení - Domě Ludmila ve Veselé u Mnichova Hradiště. Práce zahrnuje například hygienickou péči, výpomoc při úklidu domácnosti, podávání stravy, zajištění nákupů pro klienty, doprovod na vycházky a další úkony. Ale nejen to, součástí práce je v neposlední řadě osobní a empatický přístup ke každému klientovi. Jaké znalosti a dovednosti byste měl/a mít: o pozitivní přístup k seniorům i k lidem kolem sebe všeobecně o komunikační dovednosti, vstřícnost, empatii o čistý výpis z rejstříku trestů o zájem o obor i o další odborné vzdělávání o v ideálním případě absolvovaný kurz pracovníka v sociálních službách (zajistíme) Výhodou bude, pokud budete vlastnit: o řidičský průkaz skupiny B Co Vám můžeme nabídnout: o práci, která dává smysl, přátelský kolektiv o 25 dní dovolené, stravenky v hodnotě 131,- Kč za každý odpracovaný den s příspěvkem od zaměstnavatele o slevy na regenerační služby o pravidelné supervize o další vzdělávání v oboru Zaujala Vás naše nabídka? Splňujete výše uvedené předpoklady? Ozvěte se. Těšíme se na Vás!
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Nepřetržitý provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Malyra s.r.o.
Na Návsi 229
Veselá
29501 Mnichovo Hradiště
Kontaktní osoba Aneta Ungermanová

Místo výkonu práce na mapě

Na Návsi 229, 29501 Mnichovo Hradiště - Veselá

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 811 uživatelů