Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Mladá Boleslav

Pracovní pozice Strážný justiční stráže

Místo výkonu práce náměstí Republiky 100
Mladá Boleslav III
29301 Mladá Boleslav
Okres: Mladá Boleslav
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 26 420 do 28 050 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 05. 2022 do 31. 05. 2025
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Prvotní kontakt: Telefon: 482 426 270, 482 426 271 E-mail: jtrnkonva@vez.lbc.justice.cz Občas ČR, věk nad 18 let, bezúhonnost -30 dnů dovolené Nabízíme: - tarifní třída 2. - od 26.420,- Kč (po základní odborné přípravě 3. TT od 28.050,- Kč) - zvýhodněné stravování - náborový příspěvek - příspěvky z Fondu kulturních a sociálních potřeb na kulturní a sportovní vyžití, apod. Místo služebního působiště: Místní jednotka JS při OS Mladá Boleslav Předpokládaný termín nástupu na služební místo: 1. 5. 2022 Náležitosti písemné přihlášky: - strukturovaný životopis, - písemná žádost občana o přijetí do služebního poměru k bezpečnostnímu sboru, - fotokopie dokladů o dosaženém vzdělání, - souhlas se soustřeďováním osobních údajů ve smyslu zákona č. 110/2019 Sb., ve znění pozdějších předpisů, a to prostřednictvím prohlášení ve znění: "Odesláním a doručením strukturovaného profesního životopisu souhlasím, aby Vazební věznice Liberec zpracovávala mnou poskytnutá data obsažená v životopise pro účely a v rozsahu potřebném pro uskutečnění výběrového řízení na místo strážný JS". Termín doručení písemné přihlášky k výběrovému řízení: 31. 03. 2022 Přihlášku s požadovanými materiály zašlete na adresu: Vězeňská služba České republiky, Vazební Věznice Liberec, oddělení personální, Pelhřimovská 3, P. O. Box 400, 460 62 Liberec. Pokud přihláška nebude obsahovat požadavek na vrácení zaslaných materiálů, budou tyto po ukončení výběrového řízení skartovány. Obálku označte v levém dolním rohu "výběrové řízení - JS Mladá Boleslav".
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
náměstí Republiky 100
Mladá Boleslav III
29301 Mladá Boleslav
Kontaktní osoba Mgr. Jiřina Trnková

Místo výkonu práce na mapě

náměstí Republiky 100, 29301 Mladá Boleslav - Mladá Boleslav III

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 2197 uživatelů