Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o. - Staré Město

Pracovní pozice Mlynář/ka - technolog výroby

Jaké výhody nabízíme: Ubytování
Jiné výhody
Místo výkonu práce Lipová 40
78832 Staré Město
Okres: Šumperk
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 01. 2023
Co říká PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o. o pozici Máte potravinářské vzdělání, nejlépe v technologii potravin, mlynárenství či výrobě krmiv, a máte chuť ho smysluplně zúročit? Chcete být součástí týmu, který má nadšení pro top kvalitu? A umíte si představit se třeba i přestěhovat proto, abyste rozvinul své znalosti a získal prestižní postavení v přední české společnosti, v rostoucím „bio“ segmentu? Možná hledáme právě Vás! Obsazujeme pozici mlynáře – odborného technologa výroby. Náplní práce je obsluha a kontrola strojů při zpracování obilovin i dalších surovin, kontrola a podíl na technologickém postupu mletí, sledování a naplňování kvality výrobků. Jsme připraveni ušít náplň práce na míru Vašim konkrétním schopnostem a znalostem. Zapojíme se do prohlubování Vaší odbornosti a umožníme Vám postupný růst. Mzdové údaje jsou orientační dle konkrétních kompetencí. Pozice je vhodná pro zkušené osobnosti i pro absolventy. SŠ vzdělání v potravinářském či příbuzném oboru je podmínkou. Pracovní doba - 6:00 - 14:30, 14:00 - 22:30, 22:00 - 6:30. Místem výkonu práce je Staré Město p/Králickým Sněžníkem, malebné městečko v podhůří Jeseníků (okr. Šumperk).Pomůžeme Vám i se zajištěním bydlení. Více viz náš web, mail personalni@probio.cz. Kontakt: telefonicky, e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Absolventy
Zdravé osoby
Adresa pro kontakt PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o.
Lipová 40
78832 Staré Město
Kontaktní osoba Vlasta Pavelková

Místo výkonu práce na mapě

Lipová 40, 78832 Staré Město

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1588 uživatelů