Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Skanska Transbeton s. r. o. - Praha

Pracovní pozice Řidič/Řidička speciálního vozidla s čerpadlem betonu

Místo výkonu práce Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání Základní + praktická škola
Mzda Od 25 000 do 40 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 04. 2022
Co říká Skanska Transbeton s. r. o. o pozici Kontakt:job@skanska.cz, tel.731122329/všední dny 10-12, 13-15hod. Upřesňující informace: Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici "řidič/řidička speciálního vozidla s čerpadlem betonu, do stavební společnosti Skanska Transbeton s.r.o., zabývající se výrobou a přepravou čerstvého betonu. Práce je alokovaná v Praze, domovská betonárna se nachází v Uhříněvsi nebo Letňanech (možnost výběru). Práce spočívá v řízení a obsluze vozidla s čerpadlem betonu v rámci staveb rozmístěných v Praze. Požadujeme: Řidičský průkaz skupiny C + profesní průkaz, karta do digitálního tachografu, platné psychotesty pro řidiče Strojnický průkaz pro čerpadla betonu (nabízíme možnost dodělat si až po nástupu na náklady zaměstnavatele) Praxe v řízení tohoto typu vozidla nebo přepravníků betonu apod. (výhodou) Časovou flexibilitu Zaměst.výhody: Zácvik na pozici se zkušeným kolegou + proplacení strojnického kurzu pro čerpadla betonu Stabilní zaměstnání (nejedná se o sezónní práci) Příspěvek zaměstnavatele na stravné 5 týdnů dovolené + 2 další dny placeného volna extra tzv. "sick days" + 5 dní zimní dovolené Příspěvek zaměstnavatele na penzijní nebo životní pojištění v hodnotě až 1000,-Kč měsíčně Veškeré vybavení z pohledu bezpečnosti práce (montérky, rukavice, helma, boty, vesty atd.) včetně příspěvku na praní pracovního oděvu měsíčně 130,-Kč Další zaměstnanecké benefity (Multisport karta za 350,-Kč, T-mobile zvýhodněné tarify apod.)
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Skanska Transbeton s. r. o.
Praha
Kontaktní osoba Zuzana Hřibalová

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 816 uživatelů