Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Via Optima - consulting s.r.o. - Praha

Pracovní pozice Projektový specialista

Místo výkonu práce Praha
Okresy:
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 40 000 do 70 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 10. 2022 do 31. 03. 2023
Co říká Via Optima - consulting s.r.o. o pozici VÁCLAV VOREL, e-mail: specialistaCZ@seznam.cz - ZASLAT CV Kontakt: e-mail - do předmětu PROJEKTOVÝ SPECIALISTA + krajské město. Nabízíme pozici specialisty/-ky pro projektové rozvíjení potenciálu občanů, podniků i organizací. Převaha systémové projektové práce s nároky na komunikaci a tvorbu a koordinaci týmu. Popis pozice/hlavní cíle: " příprava a otevření krajského zastoupení v regionu bydliště zájemce (na DoPP) " vedení zastoupení a proměna do podoby Centra občanské sounáležitosti a soběstačnosti v některém krajském městě ČR (HPP) " alternativně při neaspiraci na vedoucí pozici je možné uplatnění na vybraném projekt/-ty pod vedení vedoucí centra (forma úvazku dle dohody) Kompetence pro výkon pozice: " dovednost vnímat a precizovat zadání projektů do realizační dokumentace (postupu) " schopnost realizovat projekty z podnikatelské, občanské i politické oblasti " vítána schopnost koordinovat součinnost několika projektů (vlastních či s ostatními specialisty na projektové řízení a koordinaci aktivit) " podmínkou vnímavý a vědomý přístup ke komunikaci a spolupráci, vysoká míra etického přístupu k lidem i podnikům (zpravidla regionálním, malým a středním) Výchozí projekty k přípravě pro realizaci v regionech: 1. Centrum občanské sounáležitosti a soběstačnosti 2. Reálná regionální ekonomika 3. Společensky odpovědní podnikatelé a investoři 4. Obnova středního stavu - malého a středního podnikání 5. Vědomé podnikání jako přístup k životu 6. Společensky odpovědní nositelé Proměny ČR Kontakt: e-mail - do předmětu PROJEKTOVÝ SPECIALISTA + krajské město. Perspektiva hlavního pracovního poměru od 1-4 2023. Zašlete: CV a průvodní dopis/mail s vašimi preferencemi, nejbližší cíle, aspirace.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Via Optima - consulting s.r.o.
Praha
Kontaktní osoba VÁCLAV VOREL

Místo výkonu práce na mapě

Praha

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 616 uživatelů