Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ŽÁČEK AG s.r.o. - Dobroměřice

Pracovní pozice vedoucí autorizovaného servisu

Místo výkonu práce 5. května 429
44001 Dobroměřice
Okres: Louny
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 30 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ŽÁČEK AG s.r.o. o pozici místo výkonu práce: 5.května 429 Dobroměřice FFirma zabývající se prodejem a servisem zemědělské techniky MASSEY FERGUSON přijme na HPP - Vedoucího autorizovaného servisu- Náplň práce: - vedení týmu servisních mechaniků - příjem a výdej strojů - řešení záruční i pozáruční opravy strojů, komunikace s pojišťovnou - udržování vztahů se zákazníky - vyhledávání náhradních dílů a příslušenství - orientace v náhradních dílech - úzká a aktivní spolupráce s ostatními členy oddělení (sklad náhradních dílů, prodej) Požadujeme - zkušenost v oblasti vedení lidí (manažerské dovednosti) - technické znalosti z oboru - aktivní přístup k práci, zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, zájem o novinky v oboru - dynamickou osobnost, příjemné vystupování, výborné komunikační schopnosti, vysoké pracovní nasazení - znalost AJ nebo NJ jazyka výhodou - řidičský průkaz skupiny B, vítáno T - dobrou znalost práce na počítači - MS Office (Word, Outlook) - trestní bezúhonnost Nabízíme - silné zázemí stabilní a prosperující společnosti - pracovní poměr na dobu neurčitou (po zapracování) - seriózní jednání - zajímavou práci v rozrůstajícím se kolektivu, příjemné pracovní prostředí - odpovídající finanční ohodnocení, základní mzda + prémie v závislosti na pracovních výkonech Nástupní plat od 30 000,- Kč dle praxe a zkušeností + prémie v závislosti na pracovních výkonech V případě, že Vás oslovila tato pracovní nabídka, zašlete nám prosím Váš strukturovaný životopis na uvedený e-mail: zacek@zacekag.cz *Vážení uchazeči, pokud Vás nebudeme kontaktovat do 14 dnů od přijetí Vašeho životopisu, byla v prvním kole výběrového řízení dána přednost jinému kandidátovi. Děkujeme za pochopení.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ŽÁČEK AG s.r.o.
5. května 429
44001 Dobroměřice
Kontaktní osoba Ing. Nikola Žáčková

Místo výkonu práce na mapě

5. května 429, 44001 Dobroměřice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 7854 uživatelů