Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Karned Tools s.r.o. - Děčín

Pracovní pozice Obsluha CNC

Jaké výhody nabízíme: Podnikové stravování
Dovolená navíc
Místo výkonu práce Krokova 767 / 6
Děčín I-Děčín
40502 Děčín
Okres: Děčín
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Požadovaná praxe:
Seřizovači a obsluha obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)
Mzda Od 25 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 2
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Karned Tools s.r.o. o pozici Místo výkonu práce: Krokova č.p. 767/6, Děčín I-Děčín, 405 02 Děčín 2 Chceš být součástí děčínské strojírenské společnosti Karned Tools s.r.o. zabývající se vývojem a výrobou nástrojů na obrábění kovů a speciálních nástrojů? Baví Tě práce na CNC strojích, chceš pracovat s moderním strojním vybavením? Pak Tě rádi přivítáme v našem kolektivu. Na čem budeš pracovat? Budeš provádět seřízení CNC stroje dle výkresové dokumentace a technologického postupu. Hotové výrobky budeš kontrolovat a měřit dle kontrolních postupů. Jakého kolegu hledáme? Máš SOU vzdělání strojírenského směru Praxi na CNC strojích máš alespoň 2 roky Orientuješ se ve čtení výkresové dokumentace Jsi ochotný učit se novým věcem Jsi samostatný, pečlivý a zodpovědný Na oplátku Ti nabízíme Ukaž nám co umíš, a my Tě za to dostatečně ohodnotíme, k tomu budeš mít prémie, příplatky a samozřejmostí jsou placené přesčasy Pracovní doba je 7,5 hodiny od pondělí do pátku s možností přesčasů Nabízíme Ti stabilní a dlouhodobé pracovní uplatnění v české výrobní společnosti Přátelský kolektiv, který Tě odborně zaškolí Máme benefity, které určitě využiješ (příspěvek na penzijní pojištění, příspěvek na stravování, vybereš si ze 6 obědů a k 5 týdnům dovolené 2 dny sickdays) Nastup k nám ihned, případně se dohodneme Kontakt: Beutlerová Jana, tel.: 777 747 633, e-mail: jana.beutlerova@karnedtools.cz První kontakt e-mailem.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Třísměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Karned Tools s.r.o.
Krokova 767 / 6
Děčín I-Děčín
40502 Děčín
Kontaktní osoba Michaela Hlobilová

Místo výkonu práce na mapě

Krokova 767/6, 40502 Děčín - Děčín I-Děčín

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1321 uživatelů