Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace - Jirkov

Pracovní pozice Všeobecná sestra/bratr

Místo výkonu práce U Dubu 1562
43111 Jirkov
Okres: Chomutov
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSO s maturitou (bez vyučení)
Mzda Od 28 340 do 41 780 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 14. 12. 2022 do 13. 12. 2023
Co říká Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace o pozici V případě zájmu zašlete, prosím, strukturovaný životopis na e-mail: personalni@meussj.cz, případně kontaktujte personální oddělení Bc. Jiřinu Kundratovou na tel. č. 474 684 432 Požadavky na volné pracovní místo: Kvalifikační předpoklady - odborná způsobilost k výkonu povolání všeobecné sestry - zdravotnické dovednosti - výhodou zkouška z psychiatrické péče Kompetenční předpoklady - nositel výkonu, realizace ošetřovatelské intervence - komunikace a písemný projev v českém jazyce - znalost cílové skupiny - specifika práce se seniory - znalost individuálního plánování - znalost vykazování na zdravotní pojišťovny - dobrá znalost práce na PC - MS Office, Word, Excel Osobnostní předpoklady - samostatnost, spolehlivost, zodpovědnost - schopnost rozhodovat a analyticky myslet - odolnost vůči stresu - respekt a dodržování hranic a etiky v sociální práci - schopnost efektivní komunikace Ostatní - zdravotní způsobilost - praxe v oboru výhodou Nabízíme: - zodpovědnou činnost u důvěryhodného zaměstnavatele - kolegiální a přátelskou pracovní atmosféru - odpovídající platové ohodnocení (platové zařazení od 28. 340,- Kč do 41.780, - Kč v 10. třídě dle NV č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě podle dosažené kvalifikace a praxe) + osobní ohodnocení, příplatky, odměny - 25 dní dovolené - firemní benefity (zvýhodněné závodní stravování, příspěvek až 1.000, - Kč na penzijní připojištění, poukázky na volnočasové aktivity, finanční příspěvky za životní a pracovní jubilea, zaměstnanecké masáže, kulturní akce…) - možnost seberealizace, podporu dalšího vzdělávání Pracovní doba ranní nerovnoměrná. Pracovní poměr na dobu určitou, poté možnost prodloužení případně na dobu neurčitou.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Dohoda o provedení práce
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Městský ústav sociálních služeb Jirkov, příspěvková organizace
U Dubu 1562
43111 Jirkov
Kontaktní osoba Ing. Miroslava Schönbeková MBA

Místo výkonu práce na mapě

U Dubu 1562, 43111 Jirkov

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1943 uživatelů