Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ERGOTEP, družstvo invalidů - Zlín

Pracovní pozice Pracovníci obchodu

Místo výkonu práce třída 3. května 1170
Malenovice
76302 Zlín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 13 700 do 19 700 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká ERGOTEP, družstvo invalidů o pozici Jsme dlouholetým obchodním partnerem TESCOMY a právě díky této vzájemné spolupráci vlastníme několik prodejen, které jsou rozesety po celé České republice a nesou jméno této úspěšné značky. Máte zkušenosti s prodejem a nebojíte se mluvit se zákazníkem? Rádi pečete nebo vaříte a jste nakloněni novým vychytávkám, které znásobí váš požitek? Tak to jste na správném místě. Hledáme kolegyni nebo kolegu, kteří zapadnou do našeho přátelského týmu a podpoří růst české značky TESCOMA, která se pyšní kvalitou svých produktů a originálním designem. Naše úzká a dlouholetá spolupráce vytváří prostředí, které dává pocit rodinného zázemí. Práce je VYHRAZENA osoby se zdravotním znevýhodněním i postižením. Co budete mít na starosti? - Péči o zákazníka - Stanete se poradcem při výběru nejideálnějšího produktu -Vytvoříte útulné prostředí prodejny, díky kterému se zákazník bude cítit jako doma - Dohlížíte na to, aby měl zákazník pestrý výběr a regály nezely prázdnotou Něco na oplátku od nás - Hlavní pracovní poměr - Zkrácený úvazek je pro nás samozřejmostí - Při úvazku 26 h/týdně Základní mzda + odměny, které závisí na vaší šikovnosti - Sleva na produkty TESCOMA - Pečlivě vás zaučíme a vším provedeme - Rodinné prostředí Vezměte si s sebou… - Pozitivní náladu a chuť komunikovat - Pracovitost a jistotu, že se na vás můžeme spolehnout - Čistý rejstřík - Důležité je vystupování Doplňující informace Pozice: pracovník obchodu Místo: Zlín (místo pracoviště - PC Tescoma, 3. května 1170, Malenovice, 763 02 Zlín) Nejnižší požadované vzdělání: střední odborné s výučním listem Typ smluvního vztahu: pracovní smlouva Pracovní úvazek: zkrácený Zaměstnanecké výhody: Sleva na zboží Tescoma Telefonický kontakt je možný v pracovní dny 6:00-14:30.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - zkrácený úvazek
Směnnost Dvousměnný provoz
Vhodné pro OZP s maximálně 2. stupněm invalidity
Adresa pro kontakt ERGOTEP, družstvo invalidů
třída 3. května 1170
Malenovice
76302 Zlín
Kontaktní osoba Bc. Tereza Křivková

Místo výkonu práce na mapě

třída 3. května 1170, 76302 Zlín - Malenovice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 613 uživatelů