Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

Vězeňská služba České republiky - Praha

Pracovní pozice strážný Justiční stráže - řidiči

Místo výkonu práce Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Okres: Hlavní město Praha
Požadovaný stupeň vzdělání ÚSV s maturitou
Mzda Od 29 420 do 44 130 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 3
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká Vězeňská služba České republiky o pozici Kontakt: tel.: 608 379 461, 261 032 114 (volat od 7-15:00hodin), e-mail: vvpankrac.pers@vez.pan.justice.cz Upřesňující informace : Služební poměr strážný vězeňské stráže - řidič, místo výkonu služby vazební věznice a ÚpVZD Praha - Pankrác. Strážný vězeňské stráže - řidič, do doby absolvování kurzu základní odborné přípravy vykonává službu jako řadový příslušník tj.: zajišťování výkonu strážní služby ve vazební věznici. Po absolvování kurzu základní odborné přípravy může být příslušník zařazen na pozici strážný - řidič. Požadujeme: občan ČR starší 18 let, zdravotní, osobnostní a fyzická způsobilost, bezúhonnost, řidičské oprávnění skupiny C/D. (uchazeč absolvuje psychologické vyšetření, vstupní lékařskou prohlídku, a prověrku fyzické zdatnosti).Dovolená 30 dnů, ubytování ve vlastní ubytovně, parkoviště pro zaměstnance, příspěvek na stravování, dovolenou, čerpané z fondu FKSP parkoviště pro zaměstnance, využití posilovny a tělocvičny. Platový postup po 3 měsíčním kurzu základní odborné přípravy, převedení na jinou služební pozici, osobní ohodnocení, odměny. Zaměstnanecké výhody: Náborový příspěvek 150 000 Kč, stabilizační příplatek 2 500 Kč po zkušební době
Typ pracovního poměru Služební poměr
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt Vězeňská služba České republiky
Soudní 988 / 1
Nusle
14000 Praha
Kontaktní osoba Markéta Šandová

Místo výkonu práce na mapě

Soudní 988/1, 14000 Praha - Nusle

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1088 uživatelů