Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

MGM COMPRO s.r.o. - Zlín

Pracovní pozice Strojní konstruktéři

Místo výkonu práce Růžová 307
Louky
76302 Zlín
Okres: Zlín
Požadovaný stupeň vzdělání VŠ Magisterské
Mzda Od 35 000 do 45 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 03. 2023
Co říká MGM COMPRO s.r.o. o pozici Vystudovali jste to, pro co žijete - strojařinu či pro ni máte velkou slabost? Pak jste Ti praví parťáci do týmu vývojářů pracujících na projektech světové značky jako např. NASA, Airbus, Virgin Galactic a mnoho dalších úspěšných značek. Koho hledáme Na pozici Mechanický inženýr/Konstruktér ideálně vidíme člověka, který: - Získal (brzy získá) VŠ vzdělání v oboru strojního inženýrství, či disponuje praxí ve strojní konstrukci - Disponuje znalostí technické a výkresové dokumentace - Má znalosti v CAD/CAM systémech (CAM velkou výhodou, není podmínkou) - Uživatelské znalosti a dovednosti na PC (SolidWorks, MS Office, …) - Schopnost komunikovat s technicky orientovanými zákazníky - Praxe v oboru vítána (není podmínkou), řidičský průkaz sk. B výhodou - Profesionální a příjemné vystupování - Rozumí pasivně anglicky - Ovládá počítač a MS Office Splňujete? Pak se ještě podívejte, na čem konkrétně byste mohli pracovat v našem dynamickém týmu: - vizualizace zákaznických řešení - teamová práce v rámci projektových celků - zpětné analýzy navrhovaných řešení včetně optimalizace prvotního návrhu - konstrukční podpora v rámci interního testování produktů společnosti MGM COMPRO - prototypové řešení pomocí aditivních technologií - 3D tisk - návrh a zhotovení technické dokumentace pro výrobu na CNC obráběcích strojích Pokud navíc máte drive věci dotáhnout do konce, rádi se učíte novým postupům, umíte pracovat v týmu (ale zároveň i samostatně a soustředěně, když je potřeba) a je na vás spoleh, jste pro nás ti praví. Co za to nabízíme - Férové finanční ohodnocení - zkušených lidí si vážíme - Záruku, že nezakrníte - pokud budete chtít, máte kam růst - Přístup k novým technologiím - rozhodně si budete mít co zkoušet a testovat - Firemní benefity - Příjemné pracovní prostředí a kolegy stejné krevní skupiny - Vývojový a výrobní tým, který oceňují i uznávané technologické společnosti Stále nejste rozhodnuti a chybějí Vám informace o tom, na čem naše společnost pracuje? Navštivte náš web (www.mgm-compro.com) a přečtěte si o našich partnerech a projektech, popř. nám kdykoliv zavolejte na 577 001 350.
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Absolventy
Adresa pro kontakt MGM COMPRO s.r.o.
Růžová 307
Louky
76302 Zlín
Kontaktní osoba Jana Nováková

Místo výkonu práce na mapě

Růžová 307, 76302 Zlín - Louky

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1187 uživatelů