Školství.cz a SpolužáciŠkolství.cz

Chcete pracovat blízko svého domova? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Rychle najít práci v okolí

ŽÁČEK AG s.r.o. - Dobroměřice

Pracovní pozice prodejce zemědělské techniky

Jaké výhody nabízíme: Naturální výhody
Dovolená navíc
Zvláštní prémie
Místo výkonu práce 5. května 429
44001 Dobroměřice
Okres: Louny
Co od Vás ŽÁČEK AG s.r.o. požaduje Dovednosti: Práce s PC
Řidičský průkaz - řízení osobních automobilů - skupina B
Požadovaný stupeň vzdělání Střední odborné (vyučen)
Mzda Od 20 000 Kč/měsíc

Najít práci v blízkém okolí
Výpočet čisté mzdy

Počet volných míst 1
Doba trvání / zahájení práce Od 01. 02. 2023
Co říká ŽÁČEK AG s.r.o. o pozici místo výkonu práce: 5.května 429 Dobroměřice Firma zabývající se prodejem a servisem zemědělské techniky MASSEY FERGUSON, přijme na HPP - PRODEJCE ZEMĚDĚLSKÉ TECHNIKY- Co tato práce obnáší? o Vyhledávání obchodních příležitostí ve svěřeném regionu (Rakovník a blízké okolí, nebo Litoměřice a Roudnice nad Labem a okolí), jednání se zákazníky Technická, cenová a formální příprava nabídek Sledování vývoje, trendů, novinek, konkurence v odvětví Spolupráce při marketingových aktivitách (účast na výstavách atd.) Práce s databází zákazníků Monitoring situace na trhu Požadujeme SŠ vzdělání technického nebo obchodního směru Praxe na obdobné obchodní pozici výhodou Orientace v oboru zemědělské techniky Aktivní, motivovanou osobnost s dobrými vyjednávacími a přesvědčovacími schopnostmi Obchodní uvažování, logické myšlení, dobrý všeobecný přehled Samostatnost, výborné sociální a komunikační dovednosti Dobrou znalost práce na PC (uživatelsky MS Office) Základní znalost AJ nebo NJ výhodou ŘP sk. B; výhodou T Nabízíme Zajímavou a náročnou práci v kontaktu s lidmi Výborné zázemí pro obchodní činnost Motivující finanční ohodnocení (provize) Zázemí silné stabilní společnosti V případě, že Vás oslovila tato pracovní nabídka, zašlete nám prosím Váš strukturovaný životopis na uvedený e-mail: zacek@zacekag.cz osobní jednání na uvedené adrese
Typ pracovního poměru Pracovní poměr - plný úvazek
Směnnost Jednosměnný provoz
Vhodné pro Zdravé osoby
Adresa pro kontakt ŽÁČEK AG s.r.o.
5. května 429
44001 Dobroměřice
Kontaktní osoba Ing. Nikola Žáčková

Místo výkonu práce na mapě

5. května 429, 44001 Dobroměřice

Pracovních nabídek máme mnoho. Doporučte Školství.cz ostatním, kteří hledají práci nebo brigádu.

Nahlásit

Přihlaste se na web, znovu se spojte se svými spolužáky a obnovte dávná přátelství. Sdílejte zážitky a fotografie, pište články, diskutujte a plánujte společné akce. Posílejte si zprávy a zůstaňte ve spojení. Přečtěte si, jak to funguje.

Pojďte začít právě teď

Projekt Moji Spolužáci

Chcete pracovat blízko svého domova a bez dojíždění? Jednoduše jednou klikněte a ihned se vám zobrazí aktuální volná místa z blízkého okolí.

Nabídka práce a volných míst v okolí

Rychle najít práci v okolí

Staňte se fanoušky spolužáků.

Školství.cz si prohlíží 1236 uživatelů